Διακρίσεις για Λακωνικό Ελαιόλαδο…
Με ιδιαιτερη χαρα σας ενημερωνω για τα αποτελέσματα της επαγγελματικης κριτικης γευσιγνωσίας evoo ελαιόλαδων , SAVANTES 2015 που ελαβαν τα 4 (τεσσερα) εξτρα παρθενα βιολογικα ελαιολαδα μας.
Η ειδικη γευσιγνωσια διενεργηθηκε απο 25 εως 27 Φεβρουαριου 2015 στο Μanhattan της Νεας Υορκης , απο expert panel tasters ελαιολαδου και υπο την αιγιδα της ομαδας SAVANTES .
Μετείχαμε με το Φυλλικον πρωτελαιο ,το Αγουρελαιο ,το Αρμονια και το Αρμονικον.
Οι βαθμολογιες που συγκεντρώσαμε ηταν πολύ υψηλες ,ενω είναι εκπληκτικα τα flavour που “εντοπισαν” οι ειδικοι στα ελαιόλαδα μας και τα οποια σας συνιστω να προσεξετε ,μιας και παρουσιαζουν την εργασια μας με λιγες εντυπωσιακες λεξεις.
Sakellaropoulos Organic Farming –New York 2015
Delicate — upmarket —Balanced, harmonious and persistent
Savantes Returns to New York with Leading Extra Virgin Olive Oils
New York, USA—February 25 – 27, 2015
Extra Virgin Olive Oil Savantes has been held in New York since 2012, and returns to Manhattan in 2015, bringing some of the best extra virgin olive oils from around the world for participants to taste, expanding their tasting knowledge, skills and experience
RESULTS SAVANTES 2015 – NEW YORK – 25-27 / 2 /2015
Brand: ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτελαιο evoo
Packaging: Upmarket
Style: Delicate– Balanced and harmonious
Flavour: Aroma: Fresh green herbs, green figs and dry herbs. Tastes: Dry herbs, slight chicory bitterness, Slight pepper heat and short tannic nutty finish.
Commercial evaluation: General use with all cuisine, especially fish, fruit, desserts, baking.
Brand: ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ evoo
Packaging: Upmarket
Style: Delicate– Balanced and harmonious
Flavour: Aroma: Oregano, lemon, parsley, rosemary.
Tastes: Dry herbs, slight chicory bitterness, slight cress vegetal heat, creamy nut finish.
Commercial evaluation: General use with all delicate tasting cuisine, especially fish, fruit, desserts, baking.
Brand: ΑΡΜΟΝΙΑ evoo
Packaging: Upmarket
Style: Delicate– Balanced and harmonious
Flavour: Aroma: Fresh and dry herbs, lemon, thyme.
Tastes: Dry herbs, slight chicory bitterness, slight nasturtium heat, creamy nut finish.
Commercial evaluation: General use with all delicate tasting cuisine, especially fish, fruit, desserts, baking.
Brand: ΑΡΜΟΝΙΚΟΝ evoo
Packaging: Upmarket
Style: Delicate– Balanced and harmonious and persistent
Flavour: Aroma: Green figs, fresh green herbs, camomile.
Tastes: Green salad leaves, slight radish heat with a raw peanut finish. Creamy.
Commercial evaluation: General use with all delicate tasting cuisine, especially fish, fruit, desserts, baking.
ME ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




