Δύο οχήματα έκαψαν στον Κότρωνα. Δράστης αστυνομικός

Γράφει ο Lakonikos.gr

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου πέρασαν την Παρασκευή 27/1 ένας αστυνομικός και δύο ιδιώτες, με την κατηγορία του εμπρησμού.
Οι τρείς δράστες φέρονται να έκαψαν δύο οχήματα στον Κότρωνα της Ανατολικής Μάνης, κατοίκων της περιοχής και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην Εθνική Οδό Σπάρτης-Γυθείου.
Το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σχημάτισε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος των δραστών, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, σε βάρος του αστυνομικού διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Από τον εμπρησμό, το ένα όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ στο δεύτερο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.