Επιτυχημένη Λακωνική Παρουσία στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2014
Ντία Τζανετέα: Μεγάλη επισκεψιμότητα στο τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ της Θεσσαλονίκης.
Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται η διεθνής έκθεση τουρισμού ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στη Θεσσαλονίκη καθώς πλήθος κόσμου την επισκέπτεται καθημερινά για να γνωρίσει την ελληνική τουριστική βιομηχανία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ευρύ κοινό και οι touroperators για το περίπτερο της Λακωνίας το οποίο προσφέρει στον επισκέπτη μέσα από συγκεκριμένα δρώμενα, την δυνατότητα να γνωρίσει τον πολιτιστικό πλούτο, τη φυσική ομορφιά, καθώς και την ιδιαίτερη γαστρονομία, που έχει ως βάση τα ποιοτικά λακωνικά προϊόντα.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προωθώντας το brandname«Μυθική Πελοπόννησος» επενδύει στον τουρισμό, έχοντας στόχο ένα τουριστικό προϊόν σύγχρονο, μοντέρνο, δυναμικό, βασισμένο στη φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά της περιοχής μας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Τζανετέα, σε δηλώσεις της τόνισε: «…να είναι βέβαιοι ότι όσοι επιλέξουν ως προορισμό την Λακωνία, θα μείνουν εντυπωσιασμένοι, τόσο με τα αξιοθέατα, όσο και με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Στόχος της αιρετής Περιφέρειας, είναι να δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια δεκάδες «αγαπημένοι» προορισμοί για Έλληνες και ξένους επισκέπτες, προοπτική που εξαρτάται και από τη συνδρομή όλων των συναρμόδιων φορέων, καθώς και των επαγγελματιών του κλάδου».
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και οι εντεταλμένες Σύμβουλοι για θέματα τουρισμού κ. Ματούλα Μπελεγρή και κ. Αντωνία Μπούζια, παρίστανται στην έκθεση και έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και το τουριστικό προϊόν μας και να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας με τους έλληνες και ξένους επαγγελματίες επισκέπτες.
Από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




