Σήμερα ο γάμος της χρονιάς Νικόλαου Τατιάνας στις Σπέτσες
Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι! Και τι γάμος έτσι; Πριγκιπικός. Με τους γαλαζοαίματους του, με τις άμαξες, τα άλογα, τα πριγκιπικά νυφικά, τα πάντα!!!!
Το απόγευμα λοιπόν, στις 19:30 ακριβώς, Νικόλαος και Τατιάνα έχουν δώσει το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους. Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια σχέσης, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα το πάρει το κορίτσι με παππά και με… κουμπάρους!!!!
Γιατί το ζευγάρι δεν θα έχει έναν μόνο κουμπάρο, αλλά τρεις παρακαλώ, τον αδελφό του γαμπρού, Παύλο, τον αδελφό της νύφης, Μπόρις και τον κολλητό του Νικόλαου Νάσο Θανόπουλο.
Η Τατιάνα, που την Τρίτη το βράδυ στο κοκτέιλ πάρτι που δόθηκε στις Σπέτσες άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνισή της, κρατά ακόμα κάποιες λεπτομέρειες για το γάμο κρυφές, όμως χθες αποκάλυψε κάποια πραγματάκια για το τι μέλλει γενέσθαι σήμερα.
Έτσι λοιπόν το μακιγιάζ της θα επιμεληθεί ο Τόνι Κολιμπράτσος, και θα είναι χωρίς πολλές υπερβολές με στόχο να αναδειχθεί η ομορφιά της ξανθιάς καλλονής. Το νυφικό θα είναι Νταϊάν Φον Φίστενμπεργκ, ολομέταξο παρακαλώ, κεντημένο στο χέρι, με εντυπωσιακή ουρά, ό,τι πρέπει για μια… «πριγκίπισσα».
Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η νύφη θα καταφτάσει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου με μια άμαξα που θα τη σέρνουν δύο άσπρα άλογα, όμως ο γαμπρός σύμφωνα με δημοσιεύματα, άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή και δεν θα φτάσει στις Σπέτσες με το οικογενειακό σκάφος «Αφρόεσσα», αλλά με θαλάσσιο ταξί.
Οι βέρες θα είναι ολόχρυσες από το κοσμηματοπωλείο Kessaris και θα έχουν χαραγμένα τα αρχικά και την ημερομηνία του γάμου, ενώ ο οίκος Kessaris θα επιμεληθεί και τις μπομπονιέρες και τα στέφανα που θα είναι από ασήμι.
Οι μπομπονιέρες μάλιστα λέγεται ότι είναι πολύ εντυπωσιακές. Το ζευγάρι έχει διαλέξει για τις γυναίκες καλεσμένες τους ασημένια βραχιόλια και για τους άνδρες, κομπολόγια. Ενώ από το κοσμηματοπωλείο Βουράκη το ζευγάρι έχει αγοράσει 150 ασημένιες μπομπονιέρες που θα έχουν πάνω τους χαραγμένα τα αρχικά των ονομάτων τους.
Στον ανθοστολισμό θα πρωταγωνιστούν ροζ και λιλά ορχιδέες και τριαντάφυλλα, ενώ η Τατιάνα επέλεξε με πολύ μεγάλη προσοχή τα δώρα των κουμπάρων της που θα είναι ασημένια μανικετόκουμπα με το μονόγραμμα των μελλονύμφων, καθώς και μια πέτρα με τιρκουάζ και ξύλο για να τους φέρει καλή τύχη.
Όσο για την τελετή, όλα είναι έτοιμα. Μέχρι και πρόβα έκαναν ο Νικόλαος και η Τατιάνα, κάτι συνηθισμένο στο εξωτερικό, παρουσία μόνο των οικογενειών του ζευγαριού.
Τέλος όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η δεξίωση θα γίνει στο κτήμα Κούτση με θέα τη Σπετσοπούλα κι εκεί θα στρωθούν 35 ροτόντες των δέκα ατόμων. Μάλιστα έχει στηθεί ειδική εξέδρα που θα χρησιμεύσει σαν πίστα και όπου θα κόψουν τη γαμήλια τούρτα τους ο Νικόλαος και η Τατιάνα.
Πηγη
http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=57331

Στην Τρίπολη 75χρονος αποπειράθηκε να αποπλανήσει 13χρονη
Ζητείται διαμέρισμα η οικόπεδο στην Τρίπολη για άμεση αγορά…
Παραδοσιακά Γλυκά και Αγνά τοπικά ζυμαρικά Δημητσάνας… Φιλέματα..
Το Όπλο της Δολοφονίας στην Τρίπολη…
Ομολόγησε τη δολοφονία ο 54χρονος στην Τρίπολη…
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του επιχειρηματία στην Τρίπολη… Για ένα σκύλο η δολοφονία;
Τα πρώτα Χιόνια στον Πάρνωνα…
Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Κουμπίλα – Λουλούδι
Τους έκλεψαν το λάδι μέσα απο το σπίτι τους…
Αυτοκτόνησε ο 67χρονος που έψαχνε η Αστυνομία για την δολοφονία της 40χρονης
Σοκαριστική μαρτυρία του συζύγου της 40χρονης που την βρήκε νεκρή.. Βίντεο
Έγκλημα πάθους: Δολοφόνησαν μητέρα τεσσάρων παιδιών στην Αρκαδία!
Άγριο έγκλημα στο Λεωνίδιο.. Νεκρή 40χρονη μητέρα 4 παιδιών
Θανατηφόρο τροχαίο στο Λεωνίδιο.. Νεκρός 26χρονος..
Άγρια δολοφονία στην Τρίπολη…
Χάος σε χωριό της Τρίπολης από ανεμοστρόβιλο!
Πνίγεται στα σκουπίδια η Τρίπολη- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πόλη
Πήγε στο σπίτι του και τον Πυροβόλησε…
Αυτοκτόνησε 34χρονος στην Τρίπολη… Σοκ στην πόλη
Συνάντηση Τατούλη με Μαργιαλιά και Γιόβα για τις ανάγκες της Πυροσβεστικής 




