Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Πελοπόννησο από δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου

Ο Τύπος της Κυριακής δημοσίευσε ένα άρθρο γράφοντας ονόματα υποψηφίων της ΝΔ. Για την Πελοπόννησο δίνει ονόματα τα οποία εμείς έχουμε βγάλει εδώ και καιρό. Για την ιστορία να πούμε πως τα ονόματα που δίνει στην δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος είναι μόνο τα μισά ενώ εμπεριέχει και ονόματα που σύμφωνα με δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες δεν θα κατεβούν στην μάχη του σταυρού. Από την άλλη μεριά να σημειώσουμε πως «Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος» αφού οι πληροφορίες που έχουν τα ΜΜΕ της Πελοποννήσου είναι σίγουρα πιο καλές και έγκυρες από τα μεγάλα Μέσα των Αθηνών.

Όχι μόνο εμείς μέσα από το report24 αλλά και άλλα Μέσα της δικής μας περιφέρειας έχουν σίγουρα καλύτερη πληροφόρηση αφού ζουν και συναναστρέφονται στην Πελοπόννησο αλλά και έχουν και παρέμβαση στις τοπικές κοινωνίες. Τέλος όμως δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε πως τα ονόματα που βγάζει ο Ελεύθερος Τύπος και Τύπος της Κυριακής που είναι καθαρά δεξιά φύλλα να μην είναι έγκυρα αφού οι πληροφορίες έχουν ως αφετηρία στενά κλιμάκια της Συγγρού.

Τα ονόματα που δίνει ο Τύπος της Κυριακής.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Ολα δείχνουν ότι τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Βασίλης Σιδέρης, πρόεδρος του Περιφερειακού Τµήµατος Φυσικοθεραπευτών Πελοποννήσου, ο Χρήστος Γραµµατικόπουλος και ο πρώην δήµαρχος Ναυπλίου Τάκης Αναγνωσταράς.

ΑΡΚΑΔΙΑ

Υποψηφιότητα θα θέσει ο γραµµατέας Π.Ε. της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ στη λίστα αναµένεται να συµπεριληφθούν η Μαρία Τροχάνη και ο Βασίλης Κοντοζαµάνης. Υποψήφιοι επιθυµούν να είναι και οι Μπάµπης Αποσκίτης, Κώστας Βλάσσης και Παναγιώτης Καρβελάς.

ΑΧΑΪΑ

Τη µάχη του σταυρού θα δώσει ο Αγγελος Τσιγκρής, ενώ θα δοκιµάσει και πάλι τις δυνάµεις της η πρώην βουλευτής Νατάσα Ράγιου. Yποψήφιος θα είναι και ο πολιτευτής Δηµήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

ΗΛΕΙΑ

Την ψήφο των πολιτών θα ζητήσουν η Διονυσία Αυγερινοπούλου, που µετακινείται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, και ο δηµοσιογράφος Διαµαντής Σεϊτανίδης. Επίσης, ο Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Χάρης Λαµπρόπουλος και ο Παναγιώτης Αδρακτάς, ενώ έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του Διονύση Χιώνη.

ΛΑΚΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά θα διεκδικήσουν την ψήφο των συµπολιτών τους ο Μενέλαος Δασκαλάκης, πρώην γενικός διευθυντής της Ν.Δ., και η πρώην βουλευτής Επικρατείας Φεβρωνία Πατριανάκου. Θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν επίσης ο πρώην νοµάρχης Κώστας Φούρκας και ο Θεόδωρος Ματάλας.