Η Μυθική Πελοπόννησος ισχυροποιείται με στρατηγικές συνεργασίες

00000000000000«Η Μυθική Πελοπόννησος ισχυροποιείται στις διεθνείς αγορές με στρατηγικές συνεργασίες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την αποδοχή του αιτήματος συνεργασίας του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης της TUIπρος την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, όπως διατυπώνεται στην επιστολή του διευθύνοντα συμβούλου της TUIHellas.

«Αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η αναγνώριση της «Μυθικής Πελοποννήσου» ως σημαντικός και ανταγωνιστικός προορισμός από φορείς του τουρισμού όπως η TUI» σημείωσε επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε ότι «με το σχέδιο και την εξωστρέφειά μας η Πελοπόννησος καταξιώνεται και προσελκύει πλέον διεθνείς συνεργασίες».

«Η TUI, ως ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Ευρώπης, είναι σύμμαχος στην προσπάθεια σας για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» αναφέρει στην επιστολή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και παράλληλα επισημαίνει ότι θέτει στη διάθεση της Περιφέρειας την τεχνογνωσία και τη δυναμική της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η TUIστο πλαίσιο της πρότασής της για συνεργασία ενσωματώνει στη δική της στρατηγική τις στρατηγικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όσον αφορά την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, μέσω του δικτύου της, αλλά και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της Περιφέρειας για την αναγνωρισιμότητα της ταυτότητας της «Πελοποννήσου».