Μετάλλια για τους Σπαρτιάτες Χριστάκο Δημητρόπουλο και Ζέγκλη στο Πανελλήνιο Ποδηλασίας..

10

Xριστάκος και Βασίλης Δημητρόπουλος την 2η και 3η θέση στους παίδες, Ζέγκλης την 2η στους εφήβους απο τον Σπαρτιατικό.. 

Ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας Δρόμου, στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων. 

Ο Ζήσης Σούλιος του ΠΟ Καρδίτσας στους εφήβους, η Στέλλα Βαρβία του ΠΟ Πατρών στις Νεανίδες, ο Γιώργος Σταυρακάκης τους ΠΟΧ Τάλως στους παίδες και η Άννα Μπέντα του ΓΣ Διαγόρα στις κορασίδες, ήταν οι νικητές της πρεμιέρας των αγώνων που περιλάμβανε την ατομική χρονομέτρηση.

Οι επιτυχίες του Σπαρτιατικού κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ήταν ο Νίκος Ζέγκλης όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση εφήβους, ο Δημήτρης Χριστάκος την δεύτερη θέση στους παίδες και ο Βασίλης Δημητρόπουλος την τρίτη θέση στους παίδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Έφηβοι (28 χλμ. – 34 συμμετοχές)

1) Ζήσης Σούλιος (ΠΟ Καρδίτσας)
2) Νίκος Ζέγκλης (ΓΣ Σπαρτιατικός)
3) Στέφανος Βασιλαντωνάκης (ΑΟ Θησέας)

Νεανίδες (14 χλμ. – 8 συμμετοχές)
1) Στέλλα Βαρβία (ΠΟ Πατρών)
2) Σοφία Αρχαγγελάκη (ΠΟΗ Κάστρο)
3) Σοφία Τσοπούρογλου (ΠΓΣ Λάρισας

Παίδες (14 χλμ. – 59 συμμετοχές)
1) Γιώργος Σταυρακάκης (ΠΟΧ Τάλως)
2) Δημήτρης Χριστάκος (ΓΣ Σπαρτιατικός)
3) Βασίλης Δημητρόπουλος (ΓΣ Σπαρτιατικός)

Κορασίδες (14 χλμ. – 10 συμμετοχές)
1) Άννα Μπέντα (ΓΣ Διαγόρας)
2) Άννα Βάσσου (ΑΣ Ποδηλάτης Ελευθερίου Κορδελιού)
3) Ματίνα Σούλιου (ΠΟ Καρδίτσας)

Η διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (5 Ιουλίου 2014), με αγώνα  αντοχής Παίδων (17:00-20:00), με τον αγώνα  Αντοχής Νεανίδων & Κορασίδων (17:05-19:00), τις απονομές (20:00) και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (6 Ιουλίου) με τον αγώνα Αντοχής Εφήβων (09:00-13:00) και τις απονομές επάθλων (13:00).

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης, της τοπικής Κοινότητας Γκοριτσάς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γκοριτσάς.

Isports.gr