Νέες θέσεις εργασίας σε Σπάρτη και Καλαμάτα στην Εταιρία «Δικλίς»

2

Η Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων η μεγαλύτερη πιστοποιημένη εταιρία στην Πελοπόννησο στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, ζητά να προσλάβει νέους/νέες για τα γραφεία της Σπάρτης και Καλαμάτας.

Η ένταξη στην συμπαγή ομάδα του διοικητικού προσωπικού της Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων από ανθρώπους με όρεξη και ενθουσιασμό είναι το άμεσο ζητούμενο από εμάς. Η προϋπηρεσία δεν αποτελεί εμπόδιο καθώς η εταιρία Δικλίς με δικά της έξοδα θα σε εκπαιδεύσει να γίνεις το επόμενο σημαντικό διοικητικό στέλεχος της εταιρίας.

Βασικά Προσόντα.

Αν είσαι νέος/νέα μέχρι 30 ετών, διαθέτεις τις απαραίτητες γνώσεις στην χρήση Η/Υ στο Office (Word,exel κλπ) και χειρίζεσαι την Αγγλική γλώσσα σε καλό βαθμό, τότε η ευκαιρία να αναδειχθείς στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης μέσα από την Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων είναι εδώ..!!!

Παροχές

Οι παροχές στην εταιρία Δικλίς Μεσίτες ασφαλίσεων είναι στα πρότυπα των μεγάλων εταιριών με σημαντικά πλεονεκτήματα που σίγουρα στις ημέρες της κρίσης είναι περιζήτητες..!!

Σταθερή εργασία σε σύγχρονο περιβάλλον. Συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση. Σταθερές μηνιαίες αποδοχές και ασφάλιση βάσει όσων από τον νόμο προβλέπονται. Χρήση εταιρικού οχήματος.

 Αν είσαι ικανός/ή και η οξυδέρκεια είναι σημείο του χαρακτήρα σου, τότε η καριέρα και η εξέλιξή σου μέσα από την Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων σε περιμένει.

 Μια ευκαιρία στην καριέρα σου Τώρα ξεκινά από την Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την θέση στην Σπάρτη [email protected] Τηλ. 27310 24333

Για την θέση στην Καλαμάτα [email protected] Τηλ. 27210 98444