Νεκρός ο ένας της Βοστώνης.. Διαβάστε ολο το χρονικό…

Γύρω στις 10.20 το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα) η αστυνομία έλαβε κλήση για πυροβολισμούς στο MIT. Στις 10.30 ένας αστυνομικός του πανεπιστημιακού ιδρύματος βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο όχημά του με πολλαπλά τραύματα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, αναζητώντας δύο άνδρες. Λίγο αργότερα, έλαβαν αναφορές για μια ένοπλη ληστεία αυτοκινήτου. Οι δράστες υπό την απειλή όπλων πήραν το όχημα και κράτησαν όμηρο τον οδηγό του.

Μετά από μισή ώρα απελευθέρωσαν τον οδηγό σε ένα βενζινάδικο της περιοχής. Ο όμηρος δεν είχε τραυματιστεί.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο εντόπισαν οι αστυνομικοί στο Γουοτερτάουν και ξεκίνησε καταδίωξη. Οι δύο ύποπτοι άρχισαν να πετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς από το αυτοκίνητο και αντάλλαξαν πυρά με τους αστυνομικούς. Εκεί, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο ένας ύποπτος τραυματίστηκε σοβαρά και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ευρείας κλίμακας στο Γουοτερτάουν για τη σύλληψη του δεύτερου άνδρα, ο οποίος είναι οπλισμένος και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος.

Παράλληλα, πυροτεχνουργοί εξουδετερώνουν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που πέταξαν οι δύο ύποπτοι στους δρόμους του Γουοτερτάουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ