Ο Νίκος Μπελογιάννης μαζί με τον Πρωθυπουργό στην Κίνα..

Ο πρόεδρος των Περιφερειακών τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης και Διευθύνων Σύμβουλους της Τηλεόρασης Best της Μεσσηνίας Νίκος Μπελογιάννης βρίσκετε στην αποστολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα.

Αυτό δείχνει την μεγάλη προσπάθεια για την Περιφερειακή Ενημέρωση και την αποκέντρωσή της από το κλειστόν άστυ των Αθηνών με μεγάλη διείσδυση προς την περιφέρεια αλλά είναι πλέον και ο εγγυητής της ανάδειξης της ευρύτερης περιφέρειας προς τις αρμόδιες αρχές της Κίνας.

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε πλέον άνοιγμα προς την μεγάλη χώρα της Κίνας με τα εκατομμύρια τουρίστες και να προωθείτε πέρα από την Πελοπόννησο που κατάγετε ο Νίκος Μπελογγιάννης ολόκληρη η Ελληνική Περιφέρεια.

Είμαστε οι πρώτοι που έχουμε μιλήσει για την ανάπτυξη της Περιφέρειας μεσα από το ιντερνετ. Είμαστε πρώτοι που έχουμε τονίσει την σημασία την Ελληνικής Τουριστικής αλλά και αγροτικής περιφέρειας. Και το ταξίδι στην Κίνα ανοίγει πλέον ένα ακόμα βήμα.

Τον περιμένουμε να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις αλλα και τα αποτελέσματα αυτού του ταξιδιού..