Ψυχαγωγία και ατελείωτη διασκέδαση με το νέο Xperia™ E4 της Sony

00Η Sony Mobile παρουσιάζει σήμερα το νέο Xperia™ Esmartphone, που προσφέρει ευκολία χρήσης, ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη και ισχυρή απόδοση μπαταρίας σε έναν υψηλής ποιότητας αλλά προσιτό σχεδιασμό.

Ψυχαγωγία και ατελείωτη διασκέδαση με το νέο XperiaE4 της Sony

  • Η αναγνωρισμένη ποιότητα κατασκευής της Sony προσφέρει ισχυρή και κομψή σχεδίαση και απίστευτη ευκολία χρήσης

  • Μεγάλη οθόνη 5” qHD με IPS για καλύτερη γωνία θέασης, αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας και η διασκεδαστική social εφαρμογή μουσικής PartyShare

  • Ισχυρή μπαταρία 2300 mAh, με διάρκεια χρήσης ως και δύο ημερών με το Ultra STAMINA Mode

  • Διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα, με προσαρμόσιμα UIthemes και διαφορετικά καλύμματα για να ταιριάζει στο στυλ σας

 

Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2015Η Sony Mobile Communications (“SonyMobile”)παρουσιάζει σήμερα το νέο XperiaE4 smartphone, που προσφέρει ευκολία χρήσης, ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη και ισχυρή απόδοση μπαταρίας σε έναν υψηλής ποιότητας αλλά προσιτό σχεδιασμό.

«Με το XperiaE4, θέλαμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές ορισμένα από τα  premium χαρακτηριστικά που περιμένουν από ένα προϊόν της Sony – και ασύγκριτη ευκολία χρήσης – σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή», είπε ο TonyMcNulty, VicePresident, ValueCategoryBusinessManagementστη SonyMobileCommunications. «Με ευκολία εγκατάστασης και ρυθμίσεων, μεγάλη οθόνη και ασυναγώνιστη διάρκεια μπαταρίας 2 ημερών, δημιουργήσαμε μια συσκευή για συνεχή ψυχαγωγία εν κινήσει που θα συνεχίσει να σας εξυπηρετεί όπου κι αν βρίσκεστε».

Ευκολία χρήσης από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσετε

 0 1 1α