Συνεχίζονται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Λακωνίας

          Συνεχίζονται με εντατικότερο ρυθμό οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Λακωνίας και παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που παρουσιάζονται το ενδιαφέρον από τις αθλήτριες ,το φίλαθλο κόσμο και του αρμόδιους φορείς παραμένει αμείωτο. Στην προπόνηση της 11-12-2010 εντάχθηκαν στην ομάδα και οι αθλήτριες από την  Νεάπολη Λακωνίας Κορίνα Παναγιωτοπούλου, Ελίνα Φάββα και Δήμητρα Λαμπράκου. Μηνύματα συμπαράστασης, ενθάρρυνσης και προσφοράς έρχονται από ολόκληρη τη Περιφέρεια αλλά και το κέντρο. Μεταξύ των επωνύμων που εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους  και τη πρόθεση τους να στηρίξουν την προσπάθεια και να παρακολουθήσουν τους αγώνες και τις εκδηλώσεις της ομάδας μας είναι   ο  Πρόεδρος του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής κ Κων/νος Μουντάκης  και ο μεγάλος Λάκωνας Ποιητής κ Βασίλης Βλαχάκος που πήρε φέτος στα Χανιά το Πρώτο Διεθνές Βραβείο έμμετρης σατιρικής με το ποίημα << Η παρέλαση της 28ης 8βρίου >> με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ΒΛΑΒΑΣ που σε πρόσφατη συνάντηση τους με τον Υπεύθυνο της ομάδας κ Γεώργιο Λυμπέρη  δήλωσαν την συμπαράσταση τους και την ενεργό προσωπική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου τόσο στο Αθλητικό όσο και στο Πολιτιστικό  και Επιστημονικό πεδίο.   Την ίδια επιθυμία εξεδήλωσε και  μάλιστα με ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης ο αδελφός της πρόωρα αδικοχαμένης αθλήτριας μας σε τροχαίο ατύχημα τον Ιούνιο 2010 Δήμητρας Καρμοίρη, ο Νικόλαος Ι Καρμοίρης, φοιτητής του Αρχαιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

            Η επόμενη προπόνηση,  λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνει το Σάββατο 18-12-2010  στο 8χ8 YA BALA των  Θεοδώρου Τάρταρη – Θανάση Κόνιαρη στις 12 το μεσημέρι όπου αναμένεται να ενσωματωθούν  οι αθλήτριες από το ΤΕΙ Σπάρτης με πρωτοπόρες τις Ζωή Παπαθανασίου και Φελίτση Ελένης .

            Η ομάδα μας πιστή στο δόγμα << ένας για  όλους και όλοι για έναν>> που τόσο ωραία περιέγραψε στο έργο του << οι τρείς σωματοφύλακες >> ο Αλέξανδρος Δουμάς ,καλεί το Σάββατο 18-12-2010 και ώρα 9.30 το βράδυ τις αθλήτριες ,τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν και να στηρίξουν την αθλήτρια μας Στέλλα  Μαλαβάζου  που κάνει τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα της στους δρόμους της μουσικής και του τραγουδιού στη Ταβέρνα – Εστιατόριο  ΄΄ ΙΣΑΛΟΣ΄΄  του κ Βασιλείου Ρουμπάκου Κ. Παλαιολόγου 140 Σπάρτη που πέραν από τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που προσφέρει το Δεκέμβριο όχι μόνο δεν θα κάνει αύξηση λόγω της ορχήστρας αλλά θα κάνει μόνιμη έκπτωση στα μέλη και τους φίλους  του  Γυναικείου Ποδοσφαίρου   10% σε κάθε λογαριασμό τους για ποτό ή φαγητό.

            Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα  με  Γεώργιο Λυμπέρη  τηλ. 27310 29192  κιν. 6936701051, E-mail: [email protected] (Υπεύθυνο για θέματα γυναικείου ποδοσφαίρου)

           

          Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε το λουλούδι του γυναικείου ποδοσφαίρου να ανθίσει και πάλι στη Λακωνία…