Στην σέντρα όσοι προσπάθησαν να «φτιάξουν» τους Υποψήφιους στην Δημοσκόπηση..!!

000

Με τον πιο απαράδεκτο και συκοφαντικό τρόπο θέλησαν κάποιοι να χτυπήσουν και το Report24 και την Δημοσκόπηση για τους Υποψηφίους του Δήμου Σπάρτης. Όσοι θέλησαν να ταράξουν και να πειράξουν την διαδικασία ήδη έχουμε προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και την Τετάρτη που θα κλείσει η ψηφοφορία θα φανεί ποιοι από τους Υποψήφιους πήραν ή όχι κάλπικο μπόνους και φυσικά θα αφαιρεθεί από το σύνολο. Επίσης θα σας ανακοινώσουμε ποιοι είναι για ότι σημαίνει αυτό για την εικόνα τους.

Επειδή στην ζωή και στην δουλειά μας έχουμε μάθει να λειτουργούμε με την αλήθεια και το δίκαιο εάν κάποιοι νόμισαν πως θα τους αφήσουμε στην άκρη είναι γελασμένοι.

Λάθος πόρτα χτύπησαν και αν νομίζουν πως θα παίξουν παιχνίδια στην πλάτη μας και στην πλάτη του κόσμου… Είναι μακρά νυχτωμένοι..

Εμείς ήδη τους ξέρουμε. Σειρά να τους μάθετε και εσείς..

Καλή εβδομάδα..!!

Γιάννης Παυλάκος