Θρίλερ με τους υποψήφιους ΝΔ στη Λακωνία..
Μετά την αναθεώρηση του 4ου υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Λακωνίας αυτή του Τζανέτου Φιλιπάκου που προσχωρεί στον Καμμένο έρχεται στην επιφάνεια και το θέμα που πρώτοι εμείς έχουμε αναδείξει σε ανύποπτο χρόνο. Και αν για κάποιος τα γραφόμενά μας είναι λαϊκισμός και μιλάμε για ντόπιους «μεγαλοπαράγοντες που ούτε τον Ευρώτα δεν έχουν περάσει στην ζωή τους ας δούμε τώρα πως θα κινηθούν. Και το λέμε αυτό τεκμηριωμένα με γνώση που ούτε αυτοί ξέρουν.
Για να μπούμε όμως στην ουσία βλέπουμε τώρα πως το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο γαλάζιο κάστρο της Λακωνίας μένει με 3 υποψήφιους. Των δυο βουλευτών Θανάση Δαβάκη και Γρηγόρη Αποστολάκου και της τέως βουλευτού επικρατείας Φεβρωνίας Πατριανάκου. Με την δυναμική των παραπάνω ονομάτων φυσικά, που θα μοιραστούν τις 2 έδρες στο νομό όλοι οι υπόλοιποι που είχαν ως σκοπό να κατέλθουν τελικά αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Το πρόβλημα όμως είναι αλλού και τώρα είναι πιο εμφανές ακόμα και για αυτούς που έμαθαν μια ζωή να πορεύονται στο νομό με παλαιοκομματικές τακτικές του μεσοπολέμου και με παρωπίδες που θα ζήλευε ακόμα και ο θρυλικός «Βουκεφάλας»
Η φαρέτρα με στελέχη της μεγάλης γαλάζιας παράταξης προερχόμενα από τα σπλάχνα της ΝΔ στο νομό είναι μεγάλη ακόμα και με νέους φρέσκους ανθρώπους. Από την ΝΟΔΕ μέχρι και την ΟΝΝΕΔ που ήταν πάντα δίπλα και στο κόμμα αλλά και στον πολίτη. Για να το δούμε λοιπόν και να βγουν νέοι στο προσκήνιο τουλάχιστον για να πάρουν το βάπτισμα.
Περιμένουμε οι αρμόδιοι να πράξουν τα δέοντα.

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




