Το Πρόγραμμα Α Λακωνίας.. Δίχως το μεγάλο ντέρμπι

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΦτάσαμε αισίως στην 8η «στροφή» του πρωταθήματος και μπορούμε να πούμε πως: μετά από επτά αγωνιστικές στην Α’ Λακωνίας, Ολυμπιακός Γυθείου και ΑΕ Σπάρτη έχουν δείξει πως θα είναι οι δύο ομάδες που θα «κονταροχτυπηθούν» για τον τίτλο του πρωταθλητή του Νομού. Το μεγάλο ντέρμπι πάντως λείπει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Γυθείου αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του τον Αστέρα Βλαχιώτη με στόχο το οκτώ στα οκτώ που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ίδιος ο στόχος και της ΑΕ Σπάρτη που με νέο τεχνικό τον Γιώργο Ρασσιά, αντιμετωπίζει τον Λεωνίδα Σπάρτης στο τοπικό ντέρμπι (επίσης το Σάββατο).

Ο τρίτος της βαθμολογίας Μολαϊκός παίζει με την τελευταία Άμιλλα Αγίου Ιωάννη και θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕ Σπάρτη. Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μην δουν την υπόθεση τίτλος ουσιαστικά να τελειώνει από τόσο νωρίς στη σεζόν. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει και ο Λεωνίδας Γλυκόβρυσης που βρίσκεται μια θέση πιο κάτω και παίζει με τον Ατρόμητο Συκέας.

Την Κυριακή, η ΑΕ Πελλάνας Καστορείου παίζει με τον ΑΠΟ Περιστερίου Φιλισίου σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Ένωση έχει 10 βαθμούς μετά από επτά αγώνες όσους και η ομάδα του Φιλισίου. Ο ΑΟ Λογγάστρας υποδέχεται το Κάστρο Μονεμβάσιας και θέλει να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη από νωρίς. Τέλος, ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου φιλοξενεί τον Κεραυνό Λευκοχώματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/11 – 15:00

Ολυμπιακός Γυθείου-Αστέρας Βλαχιώτη
Λεωνίδας Σπάρτης-ΑΕ Σπάρτη
Μολαϊκός-Άμιλλα Αγ. Ιωάννη
Λεωνίδας Γλυκόβρυσης-Ατρόμητος Συκέας

Κυριακή 24/11 – 15:00

Απόλλων Ξηροκαμπίου-Κεραυνός Λευκοχώματος
ΑΕ Πελλάνας Καστορείου-ΑΠΟ Περιστερίου Φιλισίου
ΑΟ Λογγάστρας-Κάστρο Μονεμβάσιας

Δημήτρης Μιχαλακάκος  notos-sports.info