Βρέθηκαν Νεκροί οι δυο νέοι στη Μάνη.. Άγρια Δολοφονία με πολλά ερωτήματα

4α

Συνεχής Ενημέρωση… 

Η Επίσημη Ενημέρωση απο τις Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες (19.8.2014) το απόγευμα, βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Σημειώνεται ότι για τα δύο νεαρά άτομα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 Νεότερη Ενημέρωση 

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη με την άγρια δολοφονία των δυο bodybuilders Κωνσταντίνο Σγούρο και Γιάννη Κομμάτη.

Σύμφωνα με το xbody.gr ο Κωνσταντίνος Σγούρος είχε καταταγεί 2ος στην Κατηγορία των Juniors στοΚύπελλο “Μρ. Οδύσσεια” 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ.

5

4ααα

Νεότερη Ενημέρωση ώρα 10:30 το πρωι

Οι δυο νέοι έχουν πυροβοληθεί  και πλέον η αστυνομία ξεκινά έρευνα  για τον εντοπισμό των δολοφόνων

Συγκλονίζει η υπόθεση των δύο νεαρών που βρέθηκαν νεκροί στη Μάνη. Ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, ο θάνατος των δύο, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν σε γκρεμό, πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα. Οι φωτογραφίες είναι από το σημείο που βρέθηκαν οι δύο νέοι νεκροί.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που είναι αναζητούν απάντηση στην υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Μάνης με τους αρχικά δύο αγνοούμενους, που τελικώς βρέθηκαν νεκροί. Το σημείο έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας και σε περίμετρο 1 χλμ., ενώ στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από το σημείο οι δύο φέρουν τραύματα από όπλο, κάτι που δείχνει να επιβεβαιώνει τους αρχικούς φόβους της αστυνομίας για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο αναμένεται επίσημη ενημέρωση εντός της ημέρες. 

Βίντεο και Φωτογραφίες Ντοκουμέντο απο το σημείο

4ααα 5 6 7

Νεότερη Ενημέρωση ώρα 23:30

Αστυνομικές δυνάμεις φυλάσσουν την περιοχή καθώς οι δυο σοροί δεν έχουν μεταφερθεί απο το σημείο που βρέθηκαν μέχρι να φτάσει ο ιατροδικαστής.

Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή που εντοπίστηκαν πριν από δύο περίπου ώρες δύο νεκροί, στην διάρκεια της αναζήτησης για τους δύο νεαρούς αγνοούμενους στη Μάνη. Στο σημείο που εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας. Τονίζεται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τις πηγές από την ΕΛΑΣ να μην αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια. 

Άλλες πληροφορίες θέλουν τα δυο θύματα να ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια οι δολοφόνοι να πέταξαν τις σορούς τους σε φαράγγι.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά καθώς δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση απο την Αστυνομία και ούτε επίσημη αναγνώριση απο τους συγγενείς. 

Φωτογραφίες απο το σημείο απο το Best Tv

4ααα 5

Πρώτη Ενημέρωση

Στην περιοχή του Κάμπου, εντοπίστηκαν από ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες για τους δύο νεαρούς αγνοούμενους, δύο νεκροί. Από την πλευρά της αστυνομίας δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση και ανακοίνωση, ενώ δεν έχει γίνει μέχρι τώρα επίσημη αναγνώριση των δύο νεκρών. Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο υπάρχει κλιμάκιο της Ασφάλειας, χωρίς να δίδεται καμία πληροφορία.

4αα

Μετά από επικοινωνία με την οικογένεια ενός από τους αγνοούμενους, το tharrosnews.gr δημοσίευσε φωτογραφίες και τα ονόματα των δύο νεαρών, των οποίων οι οικογένειες κατήγγειλαν την εξαφάνισή τους στις αρχές. Πρόκειται για τους Κώνσταντίνο Σγουρό και Γιάννη Κομμάτη. 

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονταν από το μεσημέρι, έρευνες από αστυνομία, πυροσβεστική αλλά και κλιμάκια εθελοντικών ομάδων (ΓΑΙΑ κ.λπ.) στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας, καθώς αναζητούνταν δύο νεαροί ηλικίας 25 και 26 ετών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής οι δύο νεαροί δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Δευτέρα οπότε και έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα. Οι έρευνες γίνονταν σε όλη την ακτίνα από την Καρδαμύλη και έως την μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Τις έρευνες συνέδραμαν ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες από κλιμάκιο της ΕΚΑΜ που έχει ειδοποιηθεί.