Ξεκινάμε… Η «Γεωζωή» και ο Γιάννης Παυλάκος πάει στο ΠΟΛΙΤΕΙΑ FM 90,7 κάθε Τετάρτη 9-10 το πρωί.
Κάθε Τετάρτη η δημοσιογραφική δουλειά του Γιάννη Παυλάκου με θέματα Γεωπονικού – Αγροτικού ενδιαφέροντος βγαίνει στον αέρα μέσα από την συχνότητα του ραδιόφωνου ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 σε ολόκληρη την Λακωνία και μέσα από τον διαδίκτυο ζωντανά στην σελίδα www.politiaradio.gr.
Κάθε Τετάρτη 9-10 το πρωί η εκπομπή «Γεωζωή» θα περιέχει εξ ολοκλήρου ειδήσεις συμβουλές και ενημέρωση για τον πρωτογενή τομέα και τα αγροτικά θέματα. Είμαστε πεπεισμένοι πως το μέλλον στην Ελλάδα και ο ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης θα είναι η αγροτική και ζωική παραγωγή η οποία μετά από πολλά λιμνάζοντα χρόνια μπορεί να δώσει ανάσες στην Ελληνική οικονομία.
Νέοι που θέλουν να γυρίσουν πίσω στα χωριά μπορούν με σωστή ενημέρωση να μπουν δυναμικά στον αγροτικό τομέα και με σωστά βήματα όχι μόνο να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της ζωής αλλά να έχουν και ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Οι αγρότες θα μπορούν να ενημερώνονται με ότι καινούργιο υπάρχει για τις καλλιέργειες ενώ θα παρακολουθούμε στενά όλα τα προγράμματα που θα βγουν εν καιρώ.
Το μέλλον για εμάς είναι η Αγροτική Ανάπτυξη στην χώρα και είμαστε από τους πρώτους που βγαίνουμε μπροστά για ενημέρωση και πληροφόρηση. Δρόμος όχι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά σίγουρα με έναν ορίζοντα ελπίδας. Οι ανάγκες τις καθημερινότητας αλλάζουν με ραγδαίο ρυθμό και οι οικονομικές – πολιτικές συνθήκες στην χώρα αναγκάζουν να κάνουμε βήματα πιο σταθερά και πιο μελετημένα. Είναι καιρός λοιπόν να μην μεμψιμοιρούμε και να δούμε την πραγματικότητα στα μάτια. Ελπίζουμε την προσπάθεια αυτή να την αγκαλιάστε και θα ήμασταν ευτυχείς να σας πληροφορούμε με κάθε τι μπορεί να δώσει κίνητρα για επιστροφή στην μάνα γη. Εκεί που η φύση του ανθρώπου ανήκει.
Την επιμέλεια της εκπομπής αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο Δημοσιογράφος και Γεωπόνος Γιάννης Παυλάκος ο οποίος είναι από τους πιο έμπειρους στον χώρο ανοίγοντας έτσι έναν δίαυλο επικοινωνίας και μέσα από το ραδιόφωνο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7» μετά από την επιτυχημένη στήλη με τα αγροτικά στο Πελοποννησιακό site https://www.report24.gr (κλικ εδώ) αλλά και τα social media και τις σελίδες στο facebook (κλικ εδώ) ενώ θα γίνει ο συνδετικός κρίκος ενημέρωσης μεταξύ όλων των αρχών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τους φορείς με τους πολίτες και τους Αγρότες με έναν και μοναδικό στόχο… την Ανάταση της Ελληνικής Υπαίθρου και την Οικονομική Ανάπτυξη μέσα από τον πρωτογενή τομέα.
Το ταξίδι που ξεκίνησε… τώρα συνεχίζεται.
Κάθε Τετάρτη 9-10 το πρωί στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 για ολόκληρη την Λακωνία και μέσα από το ιντερνέτ ζωντανά στο www.politiaradio.gr σε όλο τον κόσμο.

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




