Ευθύμιος Γκότσης. Ο Ιατρός Κλινικός Διαιτολόγος που κερδίζει την παχυσαρκία

Ευθυμιος ΓκότσηςΟ Ιατρός – Κλινικός Διαιτολόγος Ευθύμιος Γκότσης κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Να κερδίζει την παχυσαρκία ή να το πούμε καλύτερα να βρίσκει τα αίτια της Παχυσαρκίας και να κατευθύνει στην καταπολέμησή της.

Έχετε ακούσει πολλούς να λένε ή ακόμα να το έχετε βιώσει και εσείς πως η δίαιτα δεν είχε αποτέλεσμα ή τα αποτελέσματα ήταν πρόσκαιρα. Πολλά χρήματα και πολλές ημέρες πείνας για ένα υγιές σώμα αλλά στο τέλος να τα παρατάτε και να καταβροχθίζεται όλο το ψυγείο.

Ο Ευθύμιος Γκότσης με τις γνώσεις του και την πολύχρονη πείρα του εξηγεί με απλό τρόπο πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε το περιττό λίπος και την παχυσαρκία. Με εξετάσεις που αρμόζουν στον καθένα ξεχωριστά συντάσσει το διαιτολόγιο ατομικά και οδηγεί στην απόλυτη επιτυχημένη τεχνική βρίσκοντας καθημερινά ένθερμους  υποστηρικτές έχοντας λάβει επιτυχημένα αποτελέσματα.

Όπως μας εξηγεί, ο καθένας είναι μοναδικός και έχει μοναδική σύσταση σώματος. Πάνω σε αυτή την φιλοσοφία πραγματοποιούνται όλα εκείνα τα βήματα για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τον σωστό τρόπο αδυνατίσματος. Τρόπος που δεν κουράζει, χορταίνει και αδυνατίζει.

Παράλληλα δίνει συμβουλές σε ήδη υγιής ανθρώπους ή αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την δυναμική του σώματος τους

Ο Ευθύμιος Γκότσης είναι Διευθυντής Διαιτολογικού Τμήματος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και έχει γραφείο σε Αθήνα και Σπάρτη.

Στην Σπάρτη βρίσκετε κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο και μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 70 , 3ος όροφος

ΤΗΛ.: 27310 72272 – 6974861596

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΟΡΥΛΑΙΟΥ 18, ΠΛ. ΜΑΒΙΛΗ

(Πλάι Αμερικανικής Πρεσβείας)

Ισόγειο

ΤΗΛ.: 6974861596

[email protected] http://drgotsisdiet.gr/

 

Δείτε εδώ την επιτυχημένη παρουσία ομιλία του Ευθύμιου Γκότση σε ημερίδα για την Παχυσαρκία στην Σπάρτη (στο 9.32 λεπτό του βίντεο)