75χρονος Παπάς με γάιδαρο από την Γαλλία στο Ισραήλ.. Σήμερα στάση στην Κόρινθο..!!

Ενημέρωση για το οδοιπορικό ενός παπά από την  Γαλλία που θέλει να φτάσει στο Ισραήλ με το γάιδαρο του μεταφέροντας μηνύματα ειρήνης & πυρηνικού αφοπλισμού. Επόμενη στάση: Κόρινθος!
Την Τρίτη 21/5, μετά τις 8μμ θα βρίσκεται στη “σβούρα” (Σίνα 37, Κόρινθος) για να συζητήσουμε μαζί του & να μας μεταφέρει την εμπειρία του!

Ο Lucien Converset ή Lulu (Λουλού στα Eλληνικά), είναι παπάς. Στα 75 του χρόνια εκπληρώνει ένα όνειρο που το είχε στα σκαριά από καιρό: να διασχίσει περπατώντας και καβάλα στο γαιδούρι του, Ιζιντόρ, τη διαδρομή από τα βουνά του Ζυρά (Ανατολική Γαλλία) έως τη Βηθλεέμ στο Ισραήλ. Σε αυτό του το ταξίδι μεταφέρει μηνύματα υπέρ της ειρήνης & του πυρηνικού αφοπλισμού της Γαλλίας.
Επίσης, είναι άνθρωπος που πιστεύει στις συναντήσεις. Κάθε μέρα ψάχνει και βρίσκει ανθρώπους που τον φιλοξενούν, ή του παραχωρούν κάποιον εξωτερικό χώρο όπου μπορεί να κοιμηθεί με την σκηνή του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ίδιο &τη διαδρομή που ακολουθεί ρίξτε μια ματιά στο μπλογκ του: http://luluencampvolant.over-blog.com/ (στα Γαλλικά).