Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου ο Νίκος Σταυρέλης

Ο Νίκος Σταυρέλης επιστρέφει στην προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθιών, καθώς η εμπειρία του είναι σημαντική για την διοίκηση του πολυπληθούς πλέον δημοτικού οργάνου.
Στις δημαιρεσίες που έγιναν την δεύτερη μέρα του χρόνου, ο κ. Σταυρέλης υπερψηφίστηκε από 27 μέλη του δημοτικού συμβουλίου, αναλαμβάνοντας τα γνώριμα για τον ίδιο καθήκοντα. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θέμης Κουτσογκίλας, από τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ η Σοφία Δασκαλοπούλου εξελέγη γραμματέας από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης (Κίνηση Πολιτών).
Η δημαρχιακή επιτροπή αντικαθίσταται πλέον από δύο νέες επιτροπές, επικεφαλής των οποίων εξακολουθεί να είναι ο δήμαρχος. Στον δήμο Κορινθίων υπάρχουν δύο επιτροπές, η οικονομική και η επιτροπή ποιότητας ζωής.
Οικονομική επιτροπή: Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Παν. Δράκος, Φώτης Φόρτης, Σταύρος Κεφάλας, Κώστας Παρτσινέβελος, Γρ. Καρπούζης, Χαρ. Καζίμης, Σωκ.Τόγιας.
Ποιότητας Ζωής: Πέτρος Λέκκας, Γιάννης Γκεζερλής, Παν. Λαμπρινός, Χρ. Μελέτης, Γ. Φιλιπακόπουλος, Νικολέττα Γιάννου, Βασίλης Ρούκης και Θωμάς Αθανασάκος.

korinthiaki.gr