Νταβατζιλίκια επεισόδια και ξύλο στην Εθνική στους Αγ. Θεοδώρους(βιντεο)

Έχασαν το δίκιο τους οι κάτοικοι των Αγ. Θεοδώρων. Τους βρίζει όλος ο κόσμος

Μια ειρηνική διαδήλωση, μια σωστή πορεία κατέληξε σε τραγέλαφο και κοροϊδία. Με αυτά που έγιναν το Σάββατο στην Εθνική οδό το όποιο δίκιο είχαν οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων για το θέμα των χημικών στην περιοχή τους τώρα το έχασαν 100%. Με την στάση τους και τα «νταβατζιλίκια» τους έχασαν κάθε υποστήριξη από τον κόσμο και τα ΜΜΕ. Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί Σάββατο έκαναν κατάληψη στην Εθνική οδό μέρα που όλοι φεύγουν να κατέβουν Πελοπόννησο για να ξεκουραστούν και ταλαιπώρησαν χιλιάδες πολίτες και δεύτερο και πιο βασικό άνοιξαν μέτωπο με οδηγούς και επιτέθηκαν 40 άτομα σε 2 οδηγούς σπάζοντας και το αυτοκίνητο τους.. Μπράβο Δήμαρχε και σε ανώτερα!!!

Σε τι έφταιγαν οι οδηγοί; Σε τι έφταιγαν οι χιλιάδες πολίτες που περίμεναν πότε θα ανοίξουν οι οργανωμένοι την Εθνική και ταλαιπωρήθηκαν; Τι έφταιγαν τόσα παιδάκια που «βράσανε» μέσα στα αυτοκίνητά τους περιμένοντας να φύγουν;  Πόσο μυαλό θέλει κ. Λογοθέτη που σας συμπαθούσαμε κιόλας να τα σκεφτείτε αυτά και να οργανωθείτε διαφορετικά για να πάρετε και την μερίδα της κοινής γνώμης μαζί σας; Τώρα; Τους έχετε όλους απέναντι με αυτά που κάνατε και να θυμάστε. Με αυτά που κάνατε μείνατε μόνοι σας.

Αντί να πάτε στα σπίτια και τα γραφεία αυτών που υπογράφουν για τα χημικά κάνετε κατάληψη της Εθνικής οδού λες και είναι δική σας ατομική περιουσία, ταλαιπωρήσατε χιλιάδες οδηγούς Σαββατιάτικα και δείρατε και αθώος πολίτες….

Ντροπή σας!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

(το βίντεο είναι απο τον μαχόμενο κάμεραμαν Γιάννη Στεφανή και το korinthostv.blogspot.com)