Χωρίς εκπομπές το επόμενο τριήμερο η δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5
Κρίνοντας ιδιαιτέρως κρίσιμη την προσεχή εβδομάδα για την τύχη της επίμαχης τροπολογίας, που αφορά στα Δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, οι δημογραφικές ενώσεις και οι ενώσεις τεχνικών αποφάσισαν την κήρυξη στα Δημόσια Μέσα όλης της χώρας (ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας) 24ωρων κυλιόμενων απεργιών από τις 6πμ της Τρίτης 13.12.2011 έως τις 6 πμ της Παρασκευής 16.12.2011 και τη διοργάνωση πανελλαδικής συγκέντρωσης όλων των εργαζομένων στα Δημόσια Μέσα το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το Κοινοβούλιο, την ώρα που θα συζητείται στην Ολομέλεια η επίμαχη τροπολογία.
Η τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Bουλή και προσυπέγραψαν περισσότεροι από 150 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΣΥ, της ΔΗΜΑΡ, είναι η τροπολογία που επεξεργάστηκε η ΠΟΕΣΥ και η ΠΟΣΠΕΡΤ. Ενώ είναι εκφρασμένη η θέση του ΚΚΕ κατά της εφεδρείας και του ενιαίου μισθολογίου. Κάθε αρμόδιος υπουργός οφείλει να εκτιμήσει τη βούληση όλων των κομμάτων και να συμβάλλει στην υπερψήφιση της συγκεκριμένης τροπολογίας.
Καλείται η Κυβέρνηση να κάνει άμεσα δεκτές τις προτάσεις των εργαζομένων, υιοθετώντας τις χωρίς εξαιρέσεις και εκπτώσεις.
Οι βασικές διεκδικήσεις, είναι:
• Να σταματήσει κάθε απόπειρα «υπαλληλοποίησης» της Ενημέρωσης και συρρίκνωσης του ΑΠΕ-ΜΠΕ της ΕΡΤ, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και των Δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών.
• Να σταματήσει η ομηρία των συμβασιούχων
• Να προστατευθεί το Δημόσιο Αγαθό της Ενημέρωσης
• Να καταργηθεί ο νόμος της εργασιακής εφεδρείας και το ενιαίο μισθολόγιο που οδηγεί στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση των εργαζομένων.
Ως εκ τούτου, οι εκπομπές της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης δεν θα μεταδοθούν την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Σεμινάριο: Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας και Οινοχοΐας
Σοκ στην Κυπαρισσία…Εδώ βρήκαν “τσιμεντωμένη” την άτυχη γυναίκα.
Συνελήφθησαν οι 13 μουσουλμάνοι στην Μεσσηνία για παραβίαση μέτρου εισόδου στη χώρα
Κατέληξε η 48χρονη από την Καλαμάτα που νοσηλευόταν εγκεφαλικά νεκρή
«Μίνι» lockdown – Αυτά είναι τα μέτρα για την «κόκκινη» Μεσσηνία
Κλειστή η παλιά και νέα Ε.Ο Τρίπολη – Καλαμάτα. Όλα σε κίνδυνο!
Η Μεγαλόπολη ανέδειξε τους junior πρωταθλητές Motocross του 2021 – Νικήτρια ομάδα η Ιταλία στην αυλαία του αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (video+ photos)
Σύλληψη 34χρονου πυροσβέστη με κοκαΐνη στον Νέο Αυτοκινητόδρομο
Μεγάλη πυρκαγιά στην Αχαΐα. Εντολή να κλείσει η Εθνική οδός στο Δρέπανο
Παγκόσμιο Junior Motocross με 16 Έλληνες στη Μεγαλόπολη – Βίντεο Trailer
Νεκρή 77χρονη σε τροχαίο στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Καλαμάτας
Μητσοτάκης στην συνδιάσκεψη για τη νέα ΚΑΠ: Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος -Ο σχεδιασμός και η συνδιαμόρφωση (video)
Μητσοτάκης: Θα ανοίξει η πλατφόρμα των εμβολιασμών και για ηλικίες από 12 και άνω
Το τελευταίο αντίο στη Γαρυφαλλιά το σήμερα το απόγευμα στο Βέλο Κορινθίας
Κοινή Επερώτηση Δημητρακοπουλου-Νικολάκου-Σπυριδακου
Βίντεο – Ξύλο και καρέκλες με γονείς και μαθητές στο 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
Θετικός στον κορωνοϊό νεαρός Γερμανός στη Δυτική Μάνη
Θετική σε Κορονοϊό γυναίκα από την Μεσσηνία.
Ζημιά και στη Λακωνία κάνει η απόφαση της Aegean να μην “πετάει” από το Αεροδρόμιο Καλαμάτας!
Την Κυριακή “βγάζει” πρόεδρο το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου 




