Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα και Μεσσηνία..!!
Συνελήφθησαν δεκαεννέα (19) άτομα, προσήχθησαν εκατόν εβδομήντα εννέα (179) και έγινε έλεγχος σε τριακόσια δώδεκα (312) άτομα
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διακόσια πενήντα οκτώ (258) οχήματα και βεβαιώθηκαν ογδόντα επτά (87) παραβάσεις
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (29-8-2013), έως και σήμερα (30-8-2013) πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια δώδεκα (312) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εξήντα τέσσερα (164) ήταν ημεδαποί και εκατόν σαράντα οκτώ (148) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια πενήντα οκτώ (258) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εκατόν εβδομήντα εννέα (179)άτομα, από τα οποία εβδομήντα εννέα (79) ήταν ημεδαποί και εκατό (100) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκαεννέα (19) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
· Μία (1) ημεδαπή στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.
· Τρείς (3) ημεδαποί στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -142.604,06-, -141.266,12- και -66.011,90- ευρώ αντίστοιχα.
· Τρείς (3) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
· Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.
· Πέντε (5) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
· Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
· Τέσσερις (4) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα τρεις (73) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και τρεις (3) παραβάσεις για κατάληψη Αιγιαλού, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα (4) δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ενημέρωση των Ρομά για το αντιγριπικό εμβόλιο από το Κέντρο Κοινότητας Σπάρτης
Ένταξη του Δήμου Σπάρτης στο «Πράσινο Ταμείο» – Χρηματοδότηση 350.000 ευρώ για αντιπυρικές ζώνες
Συναγερμός για το Spodoptera και στην Λακωνία
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Σπάρτης – Πρόγραμμα Ιουλίου
Το σύστημα σφουγγαρίσματος σύμμαχος για αστραφτερό πάτωμα
Το Πασχαλινό Ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης
Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στην Ζάκυνθο ο Αστέρας Βλαχιώτη
Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης – 2022
Ο_ΠΛΗΘΩΝ», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία
Μέχρι τις 13 Απριλίου οι αιτήσεις για τα μαθήματα υφαντικής στο Γεράκι
Αποκλιμάκωση της κρίσης με τα απορρίμματα της Σπάρτης
Συνάντηση με τους βουλευτές Λακωνίας είχαν οι Τρίτεκνοι Λακωνίας
Με Λακωνικό χρώμα τα αποτελέσματα των εκλογών της Ομοσπονδίας Εμπορίου
Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας
Φωτιά σε αυτοκίνητο στον Αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο Σπάρτη
Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης
Συστάθηκε η “Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας”
Ποια η σχέση του νέου αντιπροέδρου του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) με τη Λακωνία;
Ο Νεοκλής Κρητικός απ’ άκρη σε άκρη στο Νομό Λακωνίας
Μουσικά ταξίδια στα Χορωδιακα 2018 




