«Όχι» Πισκοπάνη στο ψηφοδέλτιο Τατούλη
Διαχωρίζοντας τη θέση του, ο νομαρχιακός σύμβουλος Λακωνίας με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ κ. Χάρης Πισκοπάνης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει αποχή από τη στήριξη της υποψηφιότητας Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Πισκοπάνη έχει ως εξής:
«Οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές διεξάγονται σε μια κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα μας. Ίσως την πιο κρίσιμη από τη Μεταπολίτευση και μετά.
Οι Εκλογές αυτές θα αποτελέσουν -κατά τη γνώμη μας- ορόσημο και αφετηρία εξελίξεων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.
Σε μια εποχή που οι κρατούντες της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά στους δανειστές της, κινήσεις και πρωτοβουλίες με ανεξάρτητο χαρακτήρα δίνουν αισιοδοξία στους πολίτες.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο αντιμετωπίσαμε θετικά την πρωτοβουλία του κ. Πέτρου Τατούλη να συγκροτήσει Αυτοδιοικητικό Συνδυασμό για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Διαπιστώνουμε όμως, ότι το εγχείρημα αυτό εξελίχθηκε σε πεδίο εσωκομματικού ξεκαθαρίσματος της δεξιάς και στη συνέχεια ευτελίστηκε, με την ιδιότυπη και ταυτόχρονη στήριξή του από το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να προκύπτει συνδυασμός με μπλε χρώμα, μαύρα στολίδια και πράσινη ουρά.
Σε ό,τι με αφορά δηλώνω ότι δεν μετέχω και δεν στηρίζω αυτό το ψηφοδέλτιο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον του τόπου και την πατρίδα μας, για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε και πάλι μαζί στους νέους αγώνες που έρχονται».

Σεμινάριο: Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας και Οινοχοΐας
Σοκ στην Κυπαρισσία…Εδώ βρήκαν “τσιμεντωμένη” την άτυχη γυναίκα.
Συνελήφθησαν οι 13 μουσουλμάνοι στην Μεσσηνία για παραβίαση μέτρου εισόδου στη χώρα
Κατέληξε η 48χρονη από την Καλαμάτα που νοσηλευόταν εγκεφαλικά νεκρή
«Μίνι» lockdown – Αυτά είναι τα μέτρα για την «κόκκινη» Μεσσηνία
Κλειστή η παλιά και νέα Ε.Ο Τρίπολη – Καλαμάτα. Όλα σε κίνδυνο!
Η Μεγαλόπολη ανέδειξε τους junior πρωταθλητές Motocross του 2021 – Νικήτρια ομάδα η Ιταλία στην αυλαία του αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (video+ photos)
Σύλληψη 34χρονου πυροσβέστη με κοκαΐνη στον Νέο Αυτοκινητόδρομο
Μεγάλη πυρκαγιά στην Αχαΐα. Εντολή να κλείσει η Εθνική οδός στο Δρέπανο
Παγκόσμιο Junior Motocross με 16 Έλληνες στη Μεγαλόπολη – Βίντεο Trailer
Νεκρή 77χρονη σε τροχαίο στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Καλαμάτας
Μητσοτάκης στην συνδιάσκεψη για τη νέα ΚΑΠ: Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος -Ο σχεδιασμός και η συνδιαμόρφωση (video)
Μητσοτάκης: Θα ανοίξει η πλατφόρμα των εμβολιασμών και για ηλικίες από 12 και άνω
Το τελευταίο αντίο στη Γαρυφαλλιά το σήμερα το απόγευμα στο Βέλο Κορινθίας
Κοινή Επερώτηση Δημητρακοπουλου-Νικολάκου-Σπυριδακου
Βίντεο – Ξύλο και καρέκλες με γονείς και μαθητές στο 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
Θετικός στον κορωνοϊό νεαρός Γερμανός στη Δυτική Μάνη
Θετική σε Κορονοϊό γυναίκα από την Μεσσηνία.
Ζημιά και στη Λακωνία κάνει η απόφαση της Aegean να μην “πετάει” από το Αεροδρόμιο Καλαμάτας!
Την Κυριακή “βγάζει” πρόεδρο το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου 




