Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων στην Πλάτσα Μάνης
Με τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων υπέρ Πατρίδος, φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη κ. Νικόλαο Μποκέα, ο Δήμος Δυτικής Μάνης τίμησε τους πεσόντες υπέρ της Πατρίδος, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013, στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Πλάτσας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των πεσόντων και ακολούθησε η αποκάλυψη της προτομής και η ομιλία του Δημάρχου Δυτικής Μάνης, κ. Δημητρίου Γιαννημάρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης μνημείων τιμής σε όλους εκείνους που πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, αναγνώρισης, επικοινωνίας και παραδειγματισμού. Ευχαρίστησε την Παναγία – Προστάτιδα του χωριού – που τον αξίωσε ώστε ένα όνειρο ζωής που είχε – να δει στον τόπο του ένα τέτοιο μνημείο που απουσίαζε και τον προβλημάτιζε από μαθητή η απουσία του – να πραγματοποιείται επί δικής του Δημαρχοντίας. Για αυτό και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συμπατριώτες του που του έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας ότι «οι νεότερες γενιές θα έχουν μπροστά τους την ιστορία του τόπου τους και δεν θα έχουν το παράπονο και τα ερωτήματα της απουσίας της, όπως είχε ο ίδιος».
Ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών και το γνωστό Μανιάτικο κέρασμα.



Ενημέρωση των Ρομά για το αντιγριπικό εμβόλιο από το Κέντρο Κοινότητας Σπάρτης
Ένταξη του Δήμου Σπάρτης στο «Πράσινο Ταμείο» – Χρηματοδότηση 350.000 ευρώ για αντιπυρικές ζώνες
Συναγερμός για το Spodoptera και στην Λακωνία
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Σπάρτης – Πρόγραμμα Ιουλίου
Το σύστημα σφουγγαρίσματος σύμμαχος για αστραφτερό πάτωμα
Το Πασχαλινό Ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης
Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στην Ζάκυνθο ο Αστέρας Βλαχιώτη
Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης – 2022
Ο_ΠΛΗΘΩΝ», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία
Μέχρι τις 13 Απριλίου οι αιτήσεις για τα μαθήματα υφαντικής στο Γεράκι
Αποκλιμάκωση της κρίσης με τα απορρίμματα της Σπάρτης
Συνάντηση με τους βουλευτές Λακωνίας είχαν οι Τρίτεκνοι Λακωνίας
Με Λακωνικό χρώμα τα αποτελέσματα των εκλογών της Ομοσπονδίας Εμπορίου
Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας
Φωτιά σε αυτοκίνητο στον Αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο Σπάρτη
Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης
Συστάθηκε η “Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας”
Ποια η σχέση του νέου αντιπροέδρου του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) με τη Λακωνία;
Ο Νεοκλής Κρητικός απ’ άκρη σε άκρη στο Νομό Λακωνίας
Μουσικά ταξίδια στα Χορωδιακα 2018 




