Απόπειρα απαγωγής δύο ανηλίκων στα Φιλιατρά Μεσσηνίας

Συγκλονισμένοι και αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι των Φιλιατρών, και δη οι γονείς μικρών παιδιών.

Κι αυτό, μετά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες για απόπειρα απαγωγής δύο ανηλίκων το βράδυ της Πέμπτης από κεντρικό δρόμο της πόλης!

Από τις Αστυνομικές Αρχές, πάντως, τονίζουν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία! Ωστόσο, όπως αποκάλυψε χθες το πρωί το τοπικό blog των Φιλιατρών “Filiatranet”, το βράδυ της Πέμπτης δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο όχημα, μάρκας BMW, αποπειράθηκαν να απαγάγουν δύο μικρά παιδιά στην οδό Δεκατεσσάρων!

Στη σχετική (χθεσινή) ανάρτηση του “Filiatranet” σημειώνεται: «Αναστάτωση στα Φιλιατρά από προσπάθεια απαγωγής ανηλίκων! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του filiatranet.gr, εχθές το βράδυ 2 άγνωστοι που επέβαιναν σε σκούρα-μπλε BMW, αποπειράθηκαν να απαγάγουν δύο μικρά παιδιά…».