Επίτιμος δημότης Ναυπλίου ο Αντώνης Σαμαράς…
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «Η μοίρα θέλησε να γίνω πρωθυπουργός της χώρας στις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών, αλλά αυτές οι δύσκολες στιγμές δεν θα κρατήσουν ακόμα πολύ».
Ο κ. Σαμαράς, στον οποίον απονεμήθηκε και το «χρυσό κλειδί» της πόλης, από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ανέφερε ότι το Ναύπλιο έχει μεγάλη ιστορία και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους.
Παράλληλα, υπογράμμισε, πως για τον ίδιο, η πόλη του Ναυπλίου αποτελεί καταφύγιο ξεκούρασης, τους Ναυπλιώτες τους θεωρεί οικογένειά του και τους ευχαρίστησε γιατί τον τιμούν με τη φιλία και την αγάπη τους. Η Πύλος και το Ναύπλιο, αποτελούν τους τόπους της ξεκούρασής μου, τόνισε.
Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι αγάπησε το Ναύπλιο ως δεύτερη πατρίδα του και τόνισε: «Βοηθώ να γίνουν όλα όσα έπρεπε να έχει κάνει η πολιτεία επί χρόνια. Με πολύ χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Ανάβαλου που προχωρά πλέον η ολοκληρωμένη του αξιοποίηση, για την υδροδότηση ολόκληρου του κάμπου της Αργολίδας. Εξέλιξη που επιτέλους μετά από σαράντα χρόνια θα αλλάξει και την εικόνα, αλλά και της προοπτικές ολόκληρης της περιοχής κι αυτό δεν είναι “θα”, είναι κάτι που έχει τελειώσει και μπαίνει μπροστά».


Ενημέρωση των Ρομά για το αντιγριπικό εμβόλιο από το Κέντρο Κοινότητας Σπάρτης
Ένταξη του Δήμου Σπάρτης στο «Πράσινο Ταμείο» – Χρηματοδότηση 350.000 ευρώ για αντιπυρικές ζώνες
Συναγερμός για το Spodoptera και στην Λακωνία
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Σπάρτης – Πρόγραμμα Ιουλίου
Το σύστημα σφουγγαρίσματος σύμμαχος για αστραφτερό πάτωμα
Το Πασχαλινό Ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης
Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στην Ζάκυνθο ο Αστέρας Βλαχιώτη
Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης – 2022
Ο_ΠΛΗΘΩΝ», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία
Μέχρι τις 13 Απριλίου οι αιτήσεις για τα μαθήματα υφαντικής στο Γεράκι
Αποκλιμάκωση της κρίσης με τα απορρίμματα της Σπάρτης
Συνάντηση με τους βουλευτές Λακωνίας είχαν οι Τρίτεκνοι Λακωνίας
Με Λακωνικό χρώμα τα αποτελέσματα των εκλογών της Ομοσπονδίας Εμπορίου
Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας
Φωτιά σε αυτοκίνητο στον Αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο Σπάρτη
Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης
Συστάθηκε η “Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας”
Ποια η σχέση του νέου αντιπροέδρου του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) με τη Λακωνία;
Ο Νεοκλής Κρητικός απ’ άκρη σε άκρη στο Νομό Λακωνίας
Μουσικά ταξίδια στα Χορωδιακα 2018 




