Μεγάλο πρόβλημα από την μείωση του προσωπικού στα ΕΛΤΑ Κορινθίας…

 Προβλήματα ουσίας προκύπτουν απ την έλλειψη προσωπικού σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ της Κορινθίας μας.

Όπως τονίζει και  ο υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιος Μάρκελλος  στη Νεμέα, από τους τρεις υπαλλήλους, που διέθετε το Ταχυδρομείο της πόλης, έχει μείνει και εργάζεται μόνο ο ένας τους. Οι άλλοι δύο συνταξιοδοτήθηκαν και δεν αντικαταστάθηκαν ακόμα. Δυσκολίες όμως στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας παρατηρείται και σε άλλες πόλεις, όπως λ.χ.στο Λουτράκι.

Πώς άραγε και πότε θα καλυφθούν οι κενές θέσεις ; Θαμπώνει. Αγριεύει. Απελπίζεται το βλέμμα του εργατόκοσμου με τις απίστευτες εξελίξεις στα εργασιακά. Στα μεροκάματα. Στους μισθούς. Πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα τους απογοητεύουν. Τους πτοούν. Τους λυγίζουν τις σιδερένιες θελήσεις τους. Ολους μας ξαφνιάζει το σήμερα. Μας δημιουργεί όλο και καινούργιες απορίες. Και προκαλεί ξέφρενες αντιδράσεις η πολυειδής μας φτώχεια, που όλο και πλατιάζει. Σαν το λάδι ακριβώς, που χύνεται αργά στο ξύλινο πάτωμα.

Ο τελευταίος της πορείας αισθάνεται η εργατιά. Και λυγίζει αδέξια μπρος στη εξώφθαλμη απορρύθμιση της μικρής κορινθιακής μας κοινωνίας. Θαύμα θάναι νανοίξει ένα παράθυρο στον ουρανό, απόπου θα ξεχειλίσει φως. Και απ την πλημμύρα του θάμπους του, θα ξανασταθεί όρθια, στητή, ζωντανή, δυνατή η αγάπη και το πείσμα για ποιοτική ζωή.

 

Του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου