Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου της Ελληνικής Αυγής Δημήτρης Δολτσινιάδης στο Ναύπλιο..Βίντεο
Ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαρτίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» Συναγωνιστής Δημήτρης Δολτσινιάδης, ενώ προηγουμένως παραχώρησε και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο θωρακοχειρουργός Δημήτρης Δολτσινιάδης στην ομιλία του επισήμανε ότι «η Πελοπόννησος είναι η Ιδεολογία μας» και έκανε ειδική αναφορά στον Μυκηναϊκό Πολιτισμό, στην Αρχαία Σπάρτη και στον Μυστρά. Παράλληλα ανέλυσε τις στοχευμένες προτάσεις των Ελλήνων Εθνικιστών προκειμένου η Περιφέρεια Πελοποννήσου να καταστεί ένας τόπος-πρότυπο σε όλους τομείς. Ειδικότερα για την Αργολίδα έθεσε ως προτεραιότητες το πολύ σοβαρό θέμα της επέκτασης του δικτύου άρδευσης του Αναβάλου, την ασφάλεια των κατοίκων, η οποία και δοκιμάζεται καθημερινά από την παραβατικότητα των Ρομά και των λαθρομεταναστών, καθώς και την δημιουργία συγχρόνων και τελευταίας γενιάς υποδομών για την διαχείριση των απορριμμάτων.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Συναγωνιστής Δημήτρης Δημούλης μιλώντας στους Αργολιδείς τόνισε ότι το Σύστημα των φαύλων που οδήγησε την Πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση θα συνεχίσει να μας πολεμά με κάθε τρόπο γι’ αυτό και είναι απόλυτη ανάγκη, εν όψει και των διπλών εκλογών του Μαΐου, να δηλώσουν συμμετοχή ως εκλογικοί αντιπρόσωποι όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός.

Ενημέρωση των Ρομά για το αντιγριπικό εμβόλιο από το Κέντρο Κοινότητας Σπάρτης
Ένταξη του Δήμου Σπάρτης στο «Πράσινο Ταμείο» – Χρηματοδότηση 350.000 ευρώ για αντιπυρικές ζώνες
Συναγερμός για το Spodoptera και στην Λακωνία
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Σπάρτης – Πρόγραμμα Ιουλίου
Το σύστημα σφουγγαρίσματος σύμμαχος για αστραφτερό πάτωμα
Το Πασχαλινό Ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης
Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στην Ζάκυνθο ο Αστέρας Βλαχιώτη
Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης – 2022
Ο_ΠΛΗΘΩΝ», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία
Μέχρι τις 13 Απριλίου οι αιτήσεις για τα μαθήματα υφαντικής στο Γεράκι
Αποκλιμάκωση της κρίσης με τα απορρίμματα της Σπάρτης
Συνάντηση με τους βουλευτές Λακωνίας είχαν οι Τρίτεκνοι Λακωνίας
Με Λακωνικό χρώμα τα αποτελέσματα των εκλογών της Ομοσπονδίας Εμπορίου
Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας
Φωτιά σε αυτοκίνητο στον Αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο Σπάρτη
Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης
Συστάθηκε η “Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας”
Ποια η σχέση του νέου αντιπροέδρου του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) με τη Λακωνία;
Ο Νεοκλής Κρητικός απ’ άκρη σε άκρη στο Νομό Λακωνίας
Μουσικά ταξίδια στα Χορωδιακα 2018 




