Χαμός στην Κορινθία.. Συνέλαβαν τον Δημοσιογράφο Λάκη Γιαννιδάκη μετά από μήνυση της Κατερίνας Φαρμάκη..!!
Ο δημοσιογράφος της ηλεκτρονικής εφημερίδας της Κορίνθου sfendona.gr, Λάκης Γιαννιδάκης, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού, Κατερίνα Φαρμάκη. Αιτία ένα άρθρο ενός συνεργάτη του o οποίος ανέφερε ότι η πρώην βουλευτής επιθυμεί ούτε λίγο ούτε πολύ να δημιουργήσει μια κατάσταση προς το συμφέρον της στην Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.
Όπως ανέφερε στο zougla.gr, ο κ. Γιαννιδάκης επρόκειτο για πολιτικό άρθρο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έθιγε την πρώην βουλευτή.
Ο κ. Γιαννιδάκης, όπως είπε στο zougla.gr, συνελήφθη περίπου στις 20.00, όταν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στην Κόρινθο με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Ανδρουλάκη, η κα Φαρμάκη η οποία νωρίτερα είχε υποβάλει τη μήνυση, ειδοποίησε τις αρχές. Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κορίνθου όπου παραμένει υπό κράτηση.
Παρατίθεται το επίμαχο άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στις 4 Ιουνίου:
– Είναι …δυνατόν; Ασχολείται η Κ. Φαρμάκη με τις εκλογές της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ;
– Πώς είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να ανεβάσει τα ποσοστά του στην Κορινθία;
Την Κυριακή, είναι οι εκλογές στην νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία.
Τι …ακούστηκε όμως τελευταία. Ότι σε αυτές τις εκλογές ασχολούνται συστηματικά και πολιτικά πρόσωπα που κατά το παρελθόν ξεσήκωσαν τους Κορίνθιους με τις πολιτικές επιλογές τους! Για παράδειγμα ακούσαμε ότι η πρώην βουλευτής Κ. Φαρμάκη είναι ιδιαίτερα «κινητική» και ετοιμάζει το κλίμα για τις εκλογές της νομαρχιακής!!! Αλίμονο αν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας το παραπάνω!
Ποιος… είπαμε ότι ασχολείται συστηματικά; Η Κ. Φαρμάκη που συγκέντρωσε ποσοστό αποτυχίας στις περασμένες εκλογές, που έγραψε ιστορία στην Κορινθία ως την βουλευτή με την μικρότερη θητεία (έμεινε μόλις δύο χρόνια σε αυτή τη θέση), που την πέρασε σε σταυρούς ακόμα και ο Π. Μπεγλίτης που είχε τετραπλάσια θητεία από την ίδια (συνεπάγεται μεγαλύτερη πολιτική φθορά).
Η Κ. Φαρμάκη δεν είναι αυτή που όπου πήγαινε ως βουλευτής τα… άκουγε από τους πολίτες; Ποιος μπορεί να την υπολογίσει πολιτικά σήμερα και να λάβει στα σοβαρά τον πολιτικό της λόγο;
Η Κ. Φαρμάκη δεν είναι αυτή που οι πολίτες της κρεμούσαν κρεμάλα (όταν ήταν βουλευτής) έξω από το πολιτικό της γραφείο (παραπάνω φωτο). Και αυτό το πρόσωπο είναι σήμερα ιδιαίτερα …κινητικό για τις εκλογές της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία; Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έχει γίνει!
ΣΣ. Σε ότι αφορά τον σύζυγο της Κ. Φαρμάκη, Γ. Φαρμάκη, το πόσο «αγαπητός» είναι στους Κορίνθιους από την ενασχόλησή του με το δήμο Κορινθίων δεν χρειάζεται να δώσουμε εμείς την απάντηση! Αυτή θα την δώσουν οι ίδιοι οι Κορίνθιοι που γνωρίζουν καλύτερα! Γιατί ακούστηκε ότι ασχολείται και ο ίδιος με τις εκλογές της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ! Είναι έτσι;
Αν το ΠΑΣΟΚ περιμένει κανείς να ανέβει στην Κορινθία όταν ασχολούνται πολιτικά πρόσωπα όπως το ζεύγος Φαρμάκη τότε…καληνύχτα! Αυτή είναι η πολιτική μας άποψη όπως την εκφράζαμε και προεκλογικά, ειδικά για την Κ. Φαρμάκη και το αποτέλεσμα μας ΔΙΚΑΙΩΣΕ απόλυτα! Έτσι …δεν είναι;

Ενημέρωση των Ρομά για το αντιγριπικό εμβόλιο από το Κέντρο Κοινότητας Σπάρτης
Ένταξη του Δήμου Σπάρτης στο «Πράσινο Ταμείο» – Χρηματοδότηση 350.000 ευρώ για αντιπυρικές ζώνες
Συναγερμός για το Spodoptera και στην Λακωνία
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Σπάρτης – Πρόγραμμα Ιουλίου
Το σύστημα σφουγγαρίσματος σύμμαχος για αστραφτερό πάτωμα
Το Πασχαλινό Ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης
Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στην Ζάκυνθο ο Αστέρας Βλαχιώτη
Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης – 2022
Ο_ΠΛΗΘΩΝ», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία
Μέχρι τις 13 Απριλίου οι αιτήσεις για τα μαθήματα υφαντικής στο Γεράκι
Αποκλιμάκωση της κρίσης με τα απορρίμματα της Σπάρτης
Συνάντηση με τους βουλευτές Λακωνίας είχαν οι Τρίτεκνοι Λακωνίας
Με Λακωνικό χρώμα τα αποτελέσματα των εκλογών της Ομοσπονδίας Εμπορίου
Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας
Φωτιά σε αυτοκίνητο στον Αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο Σπάρτη
Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης
Συστάθηκε η “Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας”
Ποια η σχέση του νέου αντιπροέδρου του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) με τη Λακωνία;
Ο Νεοκλής Κρητικός απ’ άκρη σε άκρη στο Νομό Λακωνίας
Μουσικά ταξίδια στα Χορωδιακα 2018 




