“Ξύλο” πριν τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Παναιγιάλειο (φωτογραφίες & βίντεο).. Τελικό σκόρ 1-2

Ο «αγώνας» εξω.. και μέσα… Περίπου 100 οπαδοί με 2 λεωφορεία από το Αίγιο στην Καλαμάτα   Εκπροσωπος τους πήγε στα εκδοτήρια και ζητησε να αγοράσουν εισιτήρια για να μπουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους και παρέλαβαν έναν αριθμό, αλλά μετά την απαγόρευση εισόδου που αποφάσισε η αστυνομία τα επέστρεψαν και πήραν πίσω τα λεφτά τους.

Στο μεταξύ είχε προηγηθεί πετροπόλεμος και συμπλοκές έξω από το στάδιο με οπαδούς της «Μαύρης θύελλας» που θεωρούσαν τους Αιγιώτες ανεπιθύμητους. Η λιγοστή αστυνομία αποφάσισε να μην τους βάλει στο γήπεδο ρισκάροντας να γίνουν μεγαλύτερα επεισόδια καθώς είχαμε και τραυματισμό φιλάθλου από το Αίγιο ο οποίος δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι και μάτωσε, κάτι που εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τους υπόλοιπους Αιγιώτες.
Λίγα λεπτά μετά οπαδοί της «Μαύρης Θύελλας» πιάστηκαν στην κυριολεξία στα χέρια με αστυνομικούς στην είσοδο του σταδίου αλλά οι πιο ψύχραιμοι και από τις 2 μεριές έληξαν το επεισόδιο.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε και πάλι επεισόδια όταν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που δεν άρεσαν στον κόσμο αλλά και αντιδράσεις των παιχτών του Αιγίου εξόργισαν τον ήδη εξαγριωμένο κόσμο και μερίδα οπαδών πέταξε καθίσματα στους αστυνομικούς.
Τα γκόλ
Στο 15′ ΓΚΟΛ για τους φιλοξενούμενους, 0-1 με σουτ του Σκαρτσίλα!
Στο 22′ σέντρα του Γκοτσιούλα από αριστερά και ο Μπούνας με προβολή κάνει το 0-2
Στο 41 με πέναλτυ’ Τριανταφυλλάκης 1-2

 

Μαύρη Θύελλα (Κακαλέτρης, Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Καντούτσης, Τσόπελας, Ψυχιγιόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Σκαρλάτος, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Τσιμικλής, Ρήγας, Γκαλίν. Αναπληρωματικοί οι Κολοβούρης, Τρίψας, Νουχάνοβιτς, Βασίλιεφ, Ηλιόπουλος, Κουρέας, Αντωνόπουλος.

Παναιγιάλειος (Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκοτσιούλας, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης. Στον πάγκο κάθονται οι Μπαλτιμάς, Μπουλούμπασης, Κανελλόπουλος, Ρέλλας, Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αγουρίδης.
Τον αγώνα διεύθυναν οι Μαλαμάς (Α. Αττικής), Πετρίδης (Χίου),Μήταρης (Α. Αττικής). Τέταρτος ο Μανούχος (Αργολίδας).

*Το βίντεο είναι από την στιγμή της άφιξης στην Καλαμάτα των οπαδών του Αιγίου

tharrosnews.gr

best-tv.gr