Φοιτητικές εκλογές 2012 την Τετάρτη 16 Μαΐου … «Μπορείς να τα αλλάξεις όλα»
Αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 πραγματοποιούνται οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Την περσινή χρονιά, 135.000 φοιτητές και σπουδαστές ανέδειξαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρώτη δύναμη για 25η χρονιά και έστειλαν μήνυμα με τη συμμετοχή τους πως το μέλλον πλέον το ορίζουν οι νέοι άνθρωποι.
Από τη μεριά της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , φέτος, για ακόμα μία χρονιά έδωσε βάρος στην ουσία του ρόλου μας μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, συνεχίζοντας τη στροφή στην πολιτικοποίηση που ξεκινήσαμε την περσινή χρονιά δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις προτάσεις για ένα καλύτερο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Με τις πράξεις της, έθέσε ένα τέρμα στο παρελθόν και σε δράσεις που δεν αντιστοιχούσαν με τον πραγματικό ρόλο στα ΑΕΙ και πλέον συνεχίζει δυναμικά διεκδικώντας την αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Βασικός στόχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς είναι η οριστική ρήξη με τις συμπεριφορές και τη νοοτροπία της γενιάς του Πολυτεχνείου, η οποία χρεοκόπησε την Ελλάδα και οδήγησε στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Είναι καιρός, να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και η νέα γενιά να βγει μπροστά, κόντρα στο ρεύμα που θέλει τους νέους αδιάφορους για την πολιτική και με βασική προϋπόθεση να είμαστε χρήσιμοι στους συνομηλίκους μας.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, πέρα από την Πρόταση Παιδείας για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα που κατέθεσε την περσινή χρονιά, παρουσίασε φέτος την Κοινωνική Πρόταση για το φοιτητή, ένα σύνολο θέσεων και προτάσεων για το πώς τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα μπορέσουν να στηρίξουν τους φοιτητές και τους σπουδαστές εν μέσω οικονομικής κρίσης μέσα από πρακτικές που εφαρμόζονται στα περισσότερα ιδρύματα του εξωτερικού.
Μέσα λοιπόν από δράσεις και πρωτοβουλίες προσαρμοσμένες στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε αλλά και συνεπή παρουσία σε όλα τα ιδρύματα της χώρας, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πιστεύει πως ήρθε η ώρα της νέας γενιάς να βγει μπροστά και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον. Είναι καιρός να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας διατηρήσουν κοιμισμένους και να ξεμπερδέψουμε μία και καλή από αυτούς που μας χρεοκόπησαν.
Είναι μοναδική ευκαιρία, την Τετάρτη 16 Μαΐου να αναδείξουμε τη δυναμική του φοιτητικού κινήματος στη χώρα και όλοι μαζί να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής σε όλη την κοινωνία

Βρείτε τα ιδανικά τραπέζια σαλονιού με βάση το υλικό
Τα τραπέζια σαλονιού σε πρώτο πλάνο
Πρακτικές λύσεις για την τέλεια κρεβατοκάμαρα
Τύποι λιπαντικών που χρησιμοποιούνται στα οχήματα
Αλλάζει από σήμερα η ζωή των ανεμβολίαστων – Όλα τα μέτρα
Ολόκληρη η Ομιλία Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ
Εθνικό Πένθος – Τι είναι και πότε κηρύσσεται
Κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη
Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip – Βίντεο
Έφυγε ο κορυφαίος δημιουργός Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών
Μυστηριώδης πυρετός σκοτώνει παιδιά στην Ινδία – 50 θάνατοι και πολλά παιδιά σοβαρά στο νοσοκομείο
Η κατάθεση της 17χρονης..Τι αναφέρει για το βράδυ με Σεμέδο και τον Μάνατζερ
Αρνείται τελικά την Υπουργοποίηση ο Αποστολάκης μετά τις αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ
Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος του Σεμέδο
Σε μίνι ανασχηματισμό προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Δηλώσεις Μητσοτάκη το απόγευμα και συνέντευξη Τύπου εντός της εβδομάδας
Εικόνες από τη NASA – Στις φλόγες η υφήλιος
Νέο Σοκ…Πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του.
Κικίλιας σε ανεμβολίαστους: Εμβολιαστείτε, σκεφτείτε τις οικογένειές σας και τις ευπαθείς ομάδες
Στην Ελλάδα καύσωνας στην Ιταλία ισχυρές χαλαζοπτώσεις! 




