Μήνυμα αλλαγής και ελπίδας…
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, όπως αποτυπώθηκε στις χθεσινές δημαρχιακές και περιφερειακές εκλογές, ήταν καταδικαστική για την πολιτική της κυβέρνησης και τους ανεύθυνους χειρισμούς του πρωθυπουργού, σε μία οριακή περίοδο για την οικονομία και τη χώρα. Η μπλόφα των εθνικών εκλογών έσκασε στα χέρια του κ. Γιώργου Παπανδρέου.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ τον διακαναλικό εκβιασμό του πρωθυπουργού, δίνοντας τέλος στην αίσθηση της πολιτικής κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ, που καλλιεργούσε η κυβέρνηση μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν από τις κάλπες.
Η εκλογική δύναμη του κυβερνώντος κόμματος υποχώρησε θεαματικά σε…
όλη την επικράτεια ενώ ακόμη και η πρωτοφανής αποχή μπορεί να ερμηνευθεί από την απροθυμία των πολιτών να λάβουν μέρος στον πολιτικό εκβιασμό που οργάνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο αλλά και την οικονομική δυσπραγία που περιόρισε τις μετακινήσεις των ετεροδημοτών. Το μνημόνιο καταδικάστηκε από τους πολίτες που βλέπουν την οικονομία να βυθίζεται στην ύφεση και την ανεργία. Ταυτόχρονα διαπιστώνεται η μεγάλη επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στον κεντρικό πολιτικό χάρτη της χώρας.
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ τη μεγάλη ήττα στις εθνικές εκλογές, η Ν.Δ. υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά πραγματοποίησε εξίσου εντυπωσιακή άνοδο σε όλη τη χώρα υπερισχύοντας στην πλειονότητα των περιφερειών, όταν πριν από λίγες εβδομάδες το κυβερνών κόμμα υποστήριζε ότι θα πετύχει συντριπτική νίκη. Η Ν.Δ. πέτυχε να εκμηδενίσει τη διαφορά των 10 μονάδων του 2009, δίνοντας νέα προοπτική στους πολίτες, που διαπιστώνουν ότι, πέραν του μνημονίου, υπάρχει και η πολιτική ανάκαμψης. Οι πολίτες έστειλαν στην κυβέρνηση ισχυρό μήνυμα να αλλάξει πορεία στην οικονομία και στη Νέα Δημοκρατία να ενισχύσει περαιτέρω τον πολιτικό της λόγο αναπτύσσοντας το οικονομικό πρόγραμμα που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην ανάκαμψη.

Βρείτε τα ιδανικά τραπέζια σαλονιού με βάση το υλικό
Τα τραπέζια σαλονιού σε πρώτο πλάνο
Πρακτικές λύσεις για την τέλεια κρεβατοκάμαρα
Τύποι λιπαντικών που χρησιμοποιούνται στα οχήματα
Αλλάζει από σήμερα η ζωή των ανεμβολίαστων – Όλα τα μέτρα
Ολόκληρη η Ομιλία Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ
Εθνικό Πένθος – Τι είναι και πότε κηρύσσεται
Κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη
Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip – Βίντεο
Έφυγε ο κορυφαίος δημιουργός Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών
Μυστηριώδης πυρετός σκοτώνει παιδιά στην Ινδία – 50 θάνατοι και πολλά παιδιά σοβαρά στο νοσοκομείο
Η κατάθεση της 17χρονης..Τι αναφέρει για το βράδυ με Σεμέδο και τον Μάνατζερ
Αρνείται τελικά την Υπουργοποίηση ο Αποστολάκης μετά τις αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ
Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος του Σεμέδο
Σε μίνι ανασχηματισμό προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Δηλώσεις Μητσοτάκη το απόγευμα και συνέντευξη Τύπου εντός της εβδομάδας
Εικόνες από τη NASA – Στις φλόγες η υφήλιος
Νέο Σοκ…Πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του.
Κικίλιας σε ανεμβολίαστους: Εμβολιαστείτε, σκεφτείτε τις οικογένειές σας και τις ευπαθείς ομάδες
Στην Ελλάδα καύσωνας στην Ιταλία ισχυρές χαλαζοπτώσεις! 




