Δεν πήγε η αδερφή της στο μνημόσυνο της Φαίης… λόγω καλλιστείων..!!

Την περασμένη Κυριακή τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης Φαίης Μπλάχα, που έχασε τη ζωή της μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της Β. Στεφανάκη.

Ενώ όλη η οικογένεια βρισκόταν εκεί, η αδερφή της νεκρής, η Μαρία-Ελένη, απουσίαζε. Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο πατέρας της ήταν πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της μεγαλύτερης κόρης του, που προτίμησε να πάει στη Θεσσαλονίκη για… καλλιστεία σκύλων.

«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη… Η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι από την Αμερική ειδικά για αυτόν τον σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι αναψυχής στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε καλλιστεία σκύλων… Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου. Αν είναι δυνατόν… » ξέσπασε ο Αντώνης Μπλάχας.