Ολυμπιακός Παναθηναϊκός.. Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι των «αιωνίων»
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι των αιωνίων που διεξήχθη την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη», για την 29η αγωνιστική της Super League.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ωστόσο το συγκεκριμένο σκορ αποτέλεσε «ταφόπλακα» στις ελπίδες των «πράσινων» για την είσοδο στα πλέι οφ.
Το «τριφύλλι», που στάθηκε αρκετά καλά στο Φάληρο και διεκδίκησε επί ίσοις όροις τη νίκη, προηγήθηκε με τέρμα του Φιγκερόα στο 72′, ωστόσο ο Μήτρογλου ισοφάρισε για τους Πειραιώτες στο 87ο λεπτό.
TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ
Με καθυστέρηση λίγων λεπτών ξεκίνησε το ντέρμπι, καθώς τα καπνογόνα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, έκαψαν μέρος των διχτύων της μίας εστίας, με την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη» να είναι θολή.
Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με ελαφρά υπεροχή των Πειραιωτών, που είδαν την μπάλα, μετά το απευθείας φάουλ του Χολέμπας, να σταματάει στο δοκάρι του Καρνέζη.
Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» απείλησαν στο 34΄, όταν ο Μπαρμπαρούσης μόνος απέναντι στον Μέγερι προσπάθησε να τον «κρεμάσει» αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ στο 45΄ ο Ζέκα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς: από λάθος του Μανωλά πέρασε και τον Μέγερι, αλλά σε άδεια εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Η είσοδος του Ιμπαγάσα (αντί του Γκρέκο) και η πίεση από την άμυνα του Παναθηναϊκού επέτρεψαν στους παίκτες του Μίτσελ να έχουν την κατοχή, αλλά όχι και να δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στην «πράσινη» άμυνα.
Αφού μάλιστα απείλησαν στο 50΄ με τον Μπαρμπαρούση να πιάνει κεφαλιά μόνος και να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Μέγερι, προηγήθηκαν στο 73΄ με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος στη σέντρα του Ζέκα βγήκε στην «πλάτη» του Παπάζογλου και σκόραρε με ωραίο πλασέ.
Τελικά, ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση στο 87΄, με τον Μήτρογλου να σπρτώχνει την μπάλα στα δίχτυα μετά το σουτ του Τζιμπούρ, ενώ στις καθυστερήσεις του ακυρώθηκε (ορθώς) γκολ ως οφ σάιντ.
Κίτρινες: Γκρέκο – Τοτσέ, Σο
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Μέγιερι, Μανιάτης, Παπάζογλου (73΄ Μασάντο), Φέισα, Τζιμπούρ, Φουστέρ, Χολέβας, Α. Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Γκρέκο (46΄ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (68΄ Μήτρογλου).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Βονόρτας): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος (69΄ Χουχούμης), Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Σισοκό (90΄+ Εσπάρθα), Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ (50΄ Φιγκερόα).

Βρείτε τα ιδανικά τραπέζια σαλονιού με βάση το υλικό
Τα τραπέζια σαλονιού σε πρώτο πλάνο
Πρακτικές λύσεις για την τέλεια κρεβατοκάμαρα
Τύποι λιπαντικών που χρησιμοποιούνται στα οχήματα
Αλλάζει από σήμερα η ζωή των ανεμβολίαστων – Όλα τα μέτρα
Ολόκληρη η Ομιλία Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ
Εθνικό Πένθος – Τι είναι και πότε κηρύσσεται
Κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη
Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip – Βίντεο
Έφυγε ο κορυφαίος δημιουργός Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών
Μυστηριώδης πυρετός σκοτώνει παιδιά στην Ινδία – 50 θάνατοι και πολλά παιδιά σοβαρά στο νοσοκομείο
Η κατάθεση της 17χρονης..Τι αναφέρει για το βράδυ με Σεμέδο και τον Μάνατζερ
Αρνείται τελικά την Υπουργοποίηση ο Αποστολάκης μετά τις αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ
Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος του Σεμέδο
Σε μίνι ανασχηματισμό προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Δηλώσεις Μητσοτάκη το απόγευμα και συνέντευξη Τύπου εντός της εβδομάδας
Εικόνες από τη NASA – Στις φλόγες η υφήλιος
Νέο Σοκ…Πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του.
Κικίλιας σε ανεμβολίαστους: Εμβολιαστείτε, σκεφτείτε τις οικογένειές σας και τις ευπαθείς ομάδες
Στην Ελλάδα καύσωνας στην Ιταλία ισχυρές χαλαζοπτώσεις! 




