Το κολλητό μπλουζάκι της Ραχήλ Μακρή και οι συστάσεις από τον Αντιπρόεδρο της βουλής..!!

Ηταν να μην αρχίσει η πιστή εφαρμογή του Κανονισμού της Βουλής καθώς τη σκυτάλη από τον κ. Γιάννη Δραγασάκη που απέβαλλε βουλευτή της Χρυσης Αυγής για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, πήρε ο νέος αντιπρόεδρος Γιώργος Καλαντζής προκειμένου να επισημάνει στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποφεύγει το ανάλαφρο ντύσιμο «ιδιαίτερα τώρα που μπαίνει το θέρος»!

Στην ίδια δέσμη μέτρων που φαίνεται να έχει λάβει το Προεδρείο της Βουλής, εκτός από τα κολλητά μπλουζάκια και τις κοντές φούστες  περιλαμβάνονται και τα όπλα.

Πιο αναλυτικά, η κυρία Μακρή ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να τοποθετηθεί για το σχέδιο νόμου του ΚΚΕ «μέτρα ανακούφισης για τις λαϊκές οικογένειες» φορώντας μια πράσινη φούστα και λευκό κολλητό κάζουλ t-shirt με την μορφή μιας γυναίκας.