Επιλέγοντας τις ιδανικές θήκες κινητών: Αναλυτικός οδηγός 4 βημάτων!

Επιλέγοντας τις ιδανικές θήκες κινητών: Αναλυτικός οδηγός 4 βημάτων!

Για κάποιους οι θήκες κινητών είναι απλώς ένας τρόπος για να δώσουν χαρακτήρα στο κινητό τους. Η συσκευή αυτή όμως δεν είναι απλώς ένα μέσο επικοινωνίας, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Γι’ αυτό είναι καθοριστικής σημασίας να προστατεύουμε αυτές τις συσκευές. Και πως αλλιώς θα το κάνουμε παρά με τις θήκες κινητών. Πριν όμως αγοράσουμε αυτή την αστραφτερή θήκη, που έκλεψε την καρδιά, θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν είναι κατάλληλη για την προστασία της συσκευής μας. 

  • Καθορίστε τις ανάγκες σας

 Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση στις θήκες κινητών, εντοπίστε ποιες είναι οι ανάγκες σας. Είστε από εκείνους, που τυχαίνει τα πράγματα να γλιστρούν διαρκώς από τα χέρια τους; Μάλλον χρειάζεστε μια ανθεκτική θήκη για ισχυρή προστασία. Μήπως θέλετε να τα έχετε όλα μαζεμένα σε μια μεριά; Υπάρχουν θήκες κινητών με χώρο ειδικά για κάρτες. 

Επομένως έχετε συγκεντρωμένες την κάρτα για τις συγκοινωνίες, τη χρεωστική κάποια πιστωτική και ότι έχετε ανάγκη μαζί με το κινητό σας. Κι αν για εσάς καθετί είναι αφορμή να κάνετε μια στυλιστική δήλωση, τότε χρειάζεστε ξεχωριστές custom made θήκες κινητών. Επομένως πριν αποφασίσετε δείτε τι χρειάζεστε και τι σας αντιπροσωπεύει και λάβετε την αντίστοιχη απόφαση.

Συμβατότητα: Δεν είναι όλες οι θήκες κινητών Samsung ίδιες

Πολλοί εσφαλμένα πιστεύουν, ότι όλες οι θήκες κινητών Samsung κάνουν για όλα τα μοντέλα της εταιρείας. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε, ότι η θήκη είναι ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο κινητού, που έχετε. Σκεφτείτε το εξής: Πηγαίνετε στο κατάστημα. Βρίσκετε μια θήκη, που σας αρέσει πολύ. Την αγοράζετε. Όταν επιχειρείτε να βάλετε τη συσκευή σας είτε κολυμπάει, που σημαίνει ότι θα πέσει. Άρα δεν του παρέχει προστασία και δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο την αγοράσατε. 

Ελέγξτε, ότι υπάρχουν στη θήκη τα ανάλογα ανοίγματα για την κάμερα του κινητού, το μικρόφωνο, τα κουμπιά και τα ακουστικά. Διαφορετικά η θήκη θα σας δυσκολεύει στο να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας.

  • Υλικό και προστασία

Οι θήκες κινητών βγαίνουν σε διάφορα υλικά με σκοπό να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Μερικά από τα συνηθέστερα υλικά, που χρησιμοποιούνται είναι:

Σκληρό πλαστικό: Προσφέρει βασική προστασία από γρατζουνιές και μικροπτώσεις.

Απαλή σιλικόνη ή καουτσουκ: Απορροφά τους κραδασμούς προστατεύοντας το hardware του κινητού.

Σκληρές υβριδικές θήκες: Συνδυάζουν μαλακά και σκληρά υλικά για ενισχυμένη προστασία.

Δερμάτινες ή υφασμάτινες θήκες κινητού: Κάνουν το κινητό να ξεχωρίζει, όμως παρέχουν μειωμένη προστασία.

  • Συχνές πτώσεις; Θήκες κινητών με κορδόνι

Η θήκη κινητού με κορδόνι είναι η ιδανική περίπτωση για να έχετε το κινητό άμεσα στο χέρι σας και να αποφεύγετε τις πτώσεις. Ωστόσο υπάρχουν κι εκείνες που καυχώνται για την ανθεκτικότητά τους στα τεστ πτώσης ή για το πόσο ενισχυμένη προστασία παρέχουν στην αγαπημένη σας συσκευή.

Άλλωστε μια θήκη που αντέχει σε απρόβλεπτα ατυχήματα είναι πολύτιμη. Μην ξεχνάτε, ότι μέσω της συσκευής του κινητού, όχι μόνο έχετε πολύτιμες επαφές, αλλά πραγματοποιείτε πλήθος συναλλαγών. Έτσι διευκολύνεστε πολλαπλά στην καθημερινότητά σας. Από αυτή τη σκοπιά αξίζει στη συσκευή σας η μέγιστη δυνατή προστασία.